Politia comunitara Centru – varza iar!

Am mai scris aici despre Politia Comunitara din Centrul Sibiului. Sunt masati acolo cred jumate din toti politistii comunitari ce patruleaza in oras, dar degeaba. S-a facut si Politia Centru. S-au instalat zeci de camere video si tot degeaba. Am scris aici cum un imobil din Piata Mica a fost pradat de hoti. Camerele video i-au filmat, dar degeaba pentru ca Politia nu i-a prins. Acum aflu ca un lider al societatii civile prezent ieri la dezbaterea publica cu Strandul si-a gasit de dimineata masina vandalizata. In centru.

Multumim Primariei Sibiu si Politiei sale comunitare pentru “siguranta” creata in oras! Noroc ca nu sunt criminali in serie la Sibiu sau alti infractori pusi pe fapte, ca Politia ar fi incapabila sa actioneze. Oricare politiei.

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
doar un agent

ce stii tu…sunt evenimente care se intampla,daca ai nevoie de paza proprie ia-ti un bodyguard,daca nu lasa autoritatile sa isi faca treaba asa cum stiu ele.garantez ca nu esti la curent cu decursul anchetei,asa ca…..PA

conan

Nu cred ca poti acuza doar pe cei din polotia comunitara mai sunt si cei da la politia romana car nu credc ca i-i vezi pe strada , nu inteleg de ce doar politia comunitara este de vina ce fel de articol e si asta din moment ce nu te informezi de ce vorbesti .
Ai kuat legatura cu purtatorul pol com sau al primariei ?

doareu

dupa cate am fost informat de multi din politia locala,acest blog este citit cu asiduitate de catre cei din sistem,adica din fosta politie comunitara.am postat si pe youtube o dezvaluire a comunitarului nicu rada care decarteaza ce reguli si ce impuneri sunt in sistem asa ca cei care posteaza aici sustinand politia comunitara locala nu sunt altceva decat politisti comunitari asa ca nu va mai tot strofocati degeaba sa pareti a comenta din alt punct de vedere. am probe impotriva voastra cat duce un vagon de marfa iar abuzurile voastre sfideaza grosolania e mai presus de asta.plimbarile voastre prin centru… Read more »

vasile

Au 2 clase ca trenu”, stiti vb aia: ,,Da-I prostului putere” !! Nu le vad rostul celor de la politia locala, sunt total nepregatiti,eu,in momentul de fata,urmeaza sa depu plangere impotriva unui bosorog care m-a amendat ca am parcat in spatele unei masini care imi ocupa parcarea inchiriata! sunt nepregatiti si fac pe istetii!!!