Primar in Sibiu 2012

Actualul primar de Sibiu, Klaus Iohannis, se zvoneste in cercurile inalte ca nu va mai candida in 2012. De ce ar face-o? Banii la bugetul Sibiului sunt din ce in ce mai putini, dupa ce a vandut aproape toate proprietatile publice. Ce nu a vandut inca vrea sa vanda mandatul acesta. A terminat si cu retrocedarile catre Biserica Evanghelica si FDGR. A capatuit oamenii de afaceri locali din camarila sa. Acum ia concedii dese in Republica Dominicana, unde gurile rele spun ca detine deja ceva proprietati. Se pregateste omul de o retragere in glorie. Problema e cine ar mai vrea sa fie primar in Sibiu in 2012, dupa era Iohannis? Cu datorii de miliarde, fara proprietati si un oras ravasit de constructii aiurea.

6
Lasă un răspuns

6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

O sa ne para rau, sunt sigur de asta. O sa ii ducem dorul daca o sa dispara de pe harta Sibiului. A facut lucruri rele, dar a facut de 30 de ori mai multe lucruri bune. O sa avem un Cindrea sau cine stie ce neo-Condurat si o sa il plangem.

marian

Valabil pentru Mihai si cei 80% votaci ai lui Johannis:
„Inteleptul isi poate schimba parerea. Prostul niciodata.” (Immanuel Kant)

inversunarea asta impotriva lui Johannis e o mare stupiditate dupa parerea mea. Ce-a facut tipul care-a fost primar inaintea lui? Absolut NIMIC in timp ce din 2000 incoace sasu’ a schimbat fata orasului in bine peste tot. Azi m-am holbat la Razvan si Dani si ne-au laudat aia 20 de minute orasul, cat de misto e si ce frumos va fi anu asta. Mie mi se rupe de cativa bosorogi care-s suparati ca e muzica data prea tare, mi se rupe de contestatarii lui si sunt singur ca daca-si depune continua in felul asta… chiar daca ar avea ceva proiecte… Read more »

Szasz

Bun. Obscurul inspectoras a devenit un herrenwolk local, un om votat de o majoritate covarsitoare.

Intreb si eu cu onestitate: ce a facut notabil pt. Sibiu in mandatele sale, dl. Iohannis (sau Johannis, cum e corect?), in afara de proiectul Capitala Culturala Europeana? Si nici acel proiect nu e ideea lui, ci a unui partid. In plus, banii pt. acel proiect au provenit de la Guvern si de la Consiliul Judetean -in detrimentul altor localitati ce nu au infrastructura! Ia sa vad!

pt. nosfer

ba, tu te-ai uitat ce mecla de manelist ai? crezi ca daca ai facut liceul la Bruk si esti slugoiul nemtilor prin Germania, asta te face si pe tine automat rasa ariana si , musai, “trebuie sa te solidarizezi” cu infractorul Johannis? cat despre bosorogi, tu ai mama si tata sau ai fost facut in palma sau direct marinar pe Oder, ca dupa gandire asa pari?!

Talmaciu

nu stiu daca sibiul arata asa de prosper precum arata in prezent daca la conducerea lui se mai perindau tot comunistii care timp de 10 ani nu ai facut nimic pentru sibiu. in legatura cu “Comment by pt. nosfer” pot doar sa ma rog la dumnezeu ca asemenea persoane sa nu se mai nasca.