Spamul ne-targetat

mushroom-448673

Cred ca inainte sa ne plangem de spamul re-targetat e musai sa vorbim de spamul ne-targetat, ala care se face in bulk si se trimite pe diverse adrese de email fara sa existe macar o minima posibilitate ca acestea sa genereze un fel de engagement pozitiv, ca negativ sigur genereaza.

Spamul ne-targetat se face de cand lumea pentru ca aparuse pe vremea cand nu existau atatea metode de tracking, insa in ziua de azi e deja irelevant si nu reprezinta decat o irosire a resurselor.

Pana si aia care fac phishing au inteles treaba asta si trimit spam doar unui target anume. Ma rog la phishing e alta problema pentru ca paginile malicioase sunt inchise de indata ce se raporteaza frauda in timp ce in cazul unor pagini de spam, eventual cu linkuri de afiliat, se adopta o oarecare toleranta fata de client.

Nu stiti ce inseamna spam ne-targetat? Pai hai sa va lamuresc printr-un exemplu.

Uite idiotii astia imi trimit spam in fiecare saptamana ca sa ma invete ceva limba straina, desi in afara de italiana pe care o inteleg, dar o vorbesc mai greu le stiu pe toate celelalte si in cazul englezei as putea sa fiu chiar profesor pentru ca mi-au dat aia de la CNGL atestat:

Evident, iesirea profilului din target e o mare problema, perseverenta de a trimite fix acelasi text in fiecare saptamana e o alta problema pentru ca daca un utilizator nu ti-a generat engagement pozitiv pe un spam ne-targetat din prima n-o sa genereze nici din a zecea.

Chiar ma gandeam zilele trecute la sarmanii romani care traiesc cu impresia ca au pula mare, cea mai mare din intregul univers. Oare ce ar putea sa fie in sufletul lor atunci cand primesc un spam ne-targetat in care li se recomanda solutii pentru marirea penisului?