Snobii noilor vremuri

Pentru ca astia de la 2parale au tot trambitat faptul ca au facut un upgrade si au devenit 2performant am zis sa dau o tura prin panoul lor de control sa vad si eu cam cum sta treaba. Asta desigur dupa ce am mai avut o asfel de tentativa esuata pentru ca WordPress-ul lor dadea rateuri cu baza de date.

Primul lucru pe care l-am observat a fost ca au aparut multi advertiseri noi si ca unii dintre cei vechi au disparut din sistem, iar vechile statistici asociate cu contul meu inca nu apar. Din curiozitate am dat pe paginile unora dintre noii advertiseri si am dat peste unul care vinde apa exclusiv pentru snobi. Si nu, nu vorbesc de o apa oarecare sau de mizerii precum Vichy Catalan, Evian sau San Pellegrino ci despre asa ceva:Screen Shot 2016-08-08 at 08.26.37

Apa spiritului nobil…

Daca nu stiti cine sunt snobii ei bine aflati ca sunt oamenii suficient de prosti incat sa cheltuie ultimele economii pe un cacat atat timp cat cacatul ala e ambalat bine si promovat si mai bine.

Snobii sunt aia care folosesc hartie igienica cu arome de te miri ce fruct sau floare si care iti ranjesc superior la semafor din BMW-ul care nu trece nici macar ITP-ul fara spaga in timp ce tu iti conduci noul Logan sau Clio.

De obicei publicul tinta al astfel de produse sunt femeile care tind sa creada ca daca se freaca cu o crema le dispare celulita ca prin magie sau barbatii care complexati pentru c-o au mica au impresia ca pot sa duca femei in dormitor cu putina hipstereala si vrajeala ieftina.

Pe vremuri snobismul era limitat doar la acele familii de vita nobila care aveau puterea financiara necesara sa fie snobi in timp ce azi cu 12 lei orice cocalar sau pitzipoanca pot sa fie snobi.

E trist si amuzant deopotriva…