Mno’ mi-am facut si io Instagram deala

Radu tot sugereaza odata pe saptamana faptul ca pe Instagram nsfw-ul e mai quality decat oriunde altundeva si din cauza asta mi-am facut si io Instagram ca sa vad despre ce-i vorba.

Dar sunt tare dezamagit de el ca spurcaciunea nu merge nativ decat pe telefon si cum eu folosesc telefonu ca sa sun lumea si pe post de ceas desteptator n-am nici cea mai mica intentie sa pun app-ul de Instagram pe el.

Asa ca sa nu va asteptati de la mine sa pun vreo poza cu bulanele pe plaja, cu vreo beutura frumos colorata si cu umbreluta sau cu ceea ce se reflecta in oglinda vreunei sali de fitness pentru ca nu ma pasioneaza nimic din toate astea.

In alta ordine de idei se pare ca Instagramu’ asta e plin de pustoaice minore ce vor sa para dive si de femei maritate ce pun poze cu caini si pisici. Asta bineinteles in afara faptului ca e plin de staruri porno in devenire.

Si apropo de ceea ce postati pe Instagram, grija mare sa nu patiti ca fata asta.

Mno' mi-am facut si io Instagram deala

6
Lasă un răspuns

3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted

Pai ce-o patit fata?! 😀

Pentru mai mult decat “selfiuri” si alte alea, am recomandat si recomand deviantart.com unde gasesti grupuri daca asta iti doresti sau poti sa iti exprimi nebunia fara limite. Aici ma gasesti pe mine si nebunia mea: https://ice4you.deviantart.com/gallery … are si aplicatie de mobil foarte intuitiva si bine pusa la punct … si o comunitate uriasa si deschisa. 🙂

Dacă e așa, tre’ să instalez și eu. 🙂