Eroul meu de azi

Eroul meu de azi e un mos de 70 de ani din Kansas care s-a prezentat la o banca, a furat $3000 si in loc sa fuga s-a asezat la usa bancii si a asteptat sa vina politia sa-l inhate.

Cand a fost prezentat tribunalului pentru arestare omul a declarat ca tot ceea ce vrea de fapt e sa ajunga la parnaie pentru a scapa de propria nevasta.

De ce e eroul meu mosul asta? Ei bine intr-o casatorie la inceput totul e perfect. Comunicarea, mancarea, sexul. Insa pe masura ce convietuiesti cu o persoana incepi sa-i cunosti si defectele si pe masura ce timpul trece tot ceea ce era perfect la inceput tinde sa devina un dezastru. Comunicarea se transforma in cicalituri, iar sexul se transofma in utopie.

Adeseori intr-o relatie sexul compenseaza proasta comunicare si atunci cand pofta de sex dispare sau lipseste apar adevaratele probleme de comunicare si intelegere.

Iar omul asta, asemeni multor altora care devin irationali si irascibili in astfel de relatii putea foarte bine sa-si omoare nevasta in bataie si sa-si implineasca dorinta de a scapa de ea, ajungand definitiv la parnaie. Insa a fost mult mai rational decat atat si n-a facut-o ci a scapat de ea intr-un alt mod ajungand in definitiv tot la parnaie.

Si sa nu-mi spuneti ca cel mai simplu pentru el era sa divorteze pentru ca sunt sigur ca la divort, consoarta isi alegea drept aparatoare o duduie instabila psihic care cel mai probabil a fost violata in tinerete si s-a facut avocata doar ca sa se razbune pe barbati care evident “e toti porci”.

Eroul meu de azi

9
Lasă un răspuns

3 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

no ca asta e chiar buna. O sa o tin minte 😀

Hei, tu scrii asta din perspectiva unui barbat casatorit? Eu sunt convinsa ca nu este asa! Pai cum sa devina tot ce era frumos, un dezastru? Personal, nu cred ca poti vorbi la modul general despre cum evolueaza o relatie. Exista persoane care se iubesc si traiasc in armonie toata viata, care se inteleg si se completeaza perfect, chiar si dupa 15-20 de ani relatie. Daca ar fi cum spui tu, inseamna ca toti ne-am lua-o-n cap dupa cativa ani…nu? 🙂

Nu, nu … ma abtin de la aceasta deschidere a cutiei pandorei! 😀

“Toti barbatii este niste porci!” Sa ramana atat ca sa se bucure doamnele, ca altfel albesti daca indraznesti sa le dai ocazia sa iti povesteasca d’ale vietii. 😀