Eroul meu de azi

Eroul meu de azi e un mos de 70 de ani din Kansas care s-a prezentat la o banca, a furat $3000 si in loc sa fuga s-a asezat la usa bancii si a asteptat sa vina politia sa-l inhate.

Cand a fost prezentat tribunalului pentru arestare omul a declarat ca tot ceea ce vrea de fapt e sa ajunga la parnaie pentru a scapa de propria nevasta.

De ce e eroul meu mosul asta? Ei bine intr-o casatorie la inceput totul e perfect. Comunicarea, mancarea, sexul. Insa pe masura ce convietuiesti cu o persoana incepi sa-i cunosti si defectele si pe masura ce timpul trece tot ceea ce era perfect la inceput tinde sa devina un dezastru. Comunicarea se transforma in cicalituri, iar sexul se transofma in utopie.

Adeseori intr-o relatie sexul compenseaza proasta comunicare si atunci cand pofta de sex dispare sau lipseste apar adevaratele probleme de comunicare si intelegere.

Iar omul asta, asemeni multor altora care devin irationali si irascibili in astfel de relatii putea foarte bine sa-si omoare nevasta in bataie si sa-si implineasca dorinta de a scapa de ea, ajungand definitiv la parnaie. Insa a fost mult mai rational decat atat si n-a facut-o ci a scapat de ea intr-un alt mod ajungand in definitiv tot la parnaie.

Si sa nu-mi spuneti ca cel mai simplu pentru el era sa divorteze pentru ca sunt sigur ca la divort, consoarta isi alegea drept aparatoare o duduie instabila psihic care cel mai probabil a fost violata in tinerete si s-a facut avocata doar ca sa se razbune pe barbati care evident “e toti porci”.

1914868