O saptamana cu adevarat productiva

Probabil ca v-ati intrebat ce s-a intamplat de am scris atat de rar pe aici, ei bine nu mi-am luat concediu precum fac altii si nici nu m-am suparat ca nu fac suficienti bani din blog incat sa-l abandonez.

Si apropo de scris pe blog, Catalin ma intreba zilele astea cum reusesc sa postez atat de des pe blogurile si siteurile pe care le am si i-am explicat ca in mare parte am o gramada de drafturi pentru ca mie imi vin idei de articole mereu, chiar si atunci cand sunt in baie, cand conduc sau cand incerc sa adorm. De multe ori revin la calculator si notez ideile sau fac un draft pe cand uneori omit si le uit pentru ca dupa zile, saptamani sau luni sa-mi reamintesc si sa scriu un articol pe subiect.

Dar sa revenim la saptamana mea productiva, pentru ca daca n-am scris pe aici cu siguranta am fost productiv pe altundeva:

  • I-am gasit leac unui site pe Wordpress care punea in fund un server intreg de indata ce primea peste 100 de vizite simultane;
  • Mi-am tras un development repo pe modelul Git folosind Gogs;
  • Mergand pe ideea lui Robin am scris o parere sincera privind Linux, evolutia lui si usurinta in a-l utiliza;
  • Cautand un plugin care sa-mi usureze munca am dat in Wordpress repository peste un plugin abandonat si partial defect ce facea jumatate din ceea ce voiam eu de la el. M-am pus pe treaba, l-am „reparat” si l-am „imbunatatit”, apoi azi am mai „reparat” un plugin si am scris si un mic tutorial despre asta;
  • Si ca tot am intrat in paine cu tutoriale am mai scris cateva tips & tricks despre Sentora.

Asa ca daca nu scriu pe aici sa nu mai traiti cu impresia c-am lenevit toata ziua la plaja pentru ca nu-i asa, n-am fost deloc la plaja pentru c-o plouat. Uite si dovada:

1686230