Razvan Pop pentru Primaria Sibiu

razvan pop

razvan popCiteam mai devreme pe Tribuna faptul ca Razvan Pop a fost ales de catre organizatia PNL Sibiu sa candideze la functia de primar. Trebuie sa recunosc faptul ca ma surprinde relativ placut aceasta decizie, pentru ca spre deosebire de alti posibili candidati, Razvan Pop e singurul care n-a fost implicat in vreun scandal la nivel local si singurul care s-a limitat la a face ceea ce stie el mai bine si ce-i place.

Nu-l cunosc suficient de mult ca persoana incat sa pot sa emit pareri in privinta lui, insa il cunosc suficient de mult pentru activitatea sa in blogosfera si implicarea sa in ceea ce priveste cultura si istoria Sibiului.

Chiar si asa, sunt de parere ca Razvan are o misiune grea si ca sansele lui la primarie sunt influentate indirect de alegerile facute in teritoriu atat la consilii si primarii, cat si de lista de consilieri pe care-o propune PNL-ul ca sa-i sustina lui Razvan un eventual mandat de primar.

Probabil ca-i primul om politic caruia imi permit sa-i urez public succes pentru ca sunt constient de bunele lui intentii.

De luat in considerare e si declaratia oferita de Raluca Turcan in care mentioneaza ca-si pun mare speranta in persoana lui Razvan, recunoscand astfel indirect ca n-au nicio alternativa politica suficient de credibila in partid.