Radio ZU sau cum s-a prostit poporul roman

Toate actiunile din cadrul emisiunilor Radio ZU executate rapid de romani arata nivelul de prostitutie intelectuala la care a ajuns poporul roman. Ne-am prostit! Pentru bani suntem in stare sa ne distrugem masina, femeile sa se tunda zero si alte asemenea. Facem orice pentru bani si pentru cateva minute de faima la radio sau TV. Radio ZU a devenit un simbol al farselor si “arogantelor”, dar cat de tragic am ajuns….

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
Mafalda

O INFORMATIE PT.AMATORII DE MEDIA DIN SIBIU.ADELA MOHANU SI DRAGOS POPESCU S-AU LAUDAT RECENT LA ANTENA 1 SIBIU CA SUNT PROPRIETARII NOULUI SITE http://WWW.ORADESIBIU.RO.TOTAL FALS.DE FAPT E SUBREDACTIA DE SIBIU A ZIARULUI ADEVARUL.ASA CA TATA PATRICIU BAGA BANI INTR-UN PROIECT MORT DIN FASA SI NICIDECUM FOSTII BAIETI DE LA SIBIANUL.

carcotasul de serviciu

Esti rau Caline. Niciodata Sibiul nu a avut niste cutii de gunoi mai ergonomice si frumoase. Ieri erau pline cu hartii, sandvisuri 🙂 Iar in spatele lor, daca esti mai mititel te poti ascunde de ploaie 🙂 sau sa lasi o sacosa cu o bomba 🙁 Doamne fereste!

Cam tragic articolul, daca te uiti la TV la alte emisiuni o sa vezi de 10 ori mai multa umilinta. Multi dintre cei care au facut arogantele nu erau muritori de foame, iar nimeni nu i-a obligat sa o faca. Asta tine de fiecare ce pret isi pune pe propria demnitate si nu trebuie sa aratam cu degetul spre Radio Zu.

Mafalda

Baiatu’ cred ca esti novice in presa!Iti spune unul harsait in ale mass-media cum sta treaba.Daca fostii “baieti” de la Sibianul nu vor sa o recunoasca e treaba lor!Dar sa nu mai umble cu cioara vopsita ca astia rupti in fund au inceput un proiect pe cont propriu!Stimabile,ia si uita-te la ce materiale apar mai nou in Adevarul,editia de Transilvania si mai ales cine le semneaza, si vei intelege multe lucruri.OradeSibiu este finantata de Patriciu!!!Candva vom discuta tete-a-tete si-ti vei da seama ca nu gresesc!Asa ca nu-i mai sprijiniti atata pe jurnalistii astia a lu’ peste congelat ca nu prea… Read more »

Mafalda

ok,sefu’,am inteles asa voi proceda pe viitor

“Paine si circ” iti suna cunoscut?

Știam că a fost prostit cu televizorul,acum și cu radioul?Radioul (ca sursă de informații,și nu numai)e singurul în care mai aveam o oarecare încredere,sper să nu o ia razna…