trafic.ro se relanseaza

Am primit email de la echipa Trafic prin care ma anunta ca se modernizeaza. Se aude ca va fi si pe bani…. Vedeti detalii mai jos.

trafic.ro, primul serviciu de analiza si raportare a traficului Web pentru site-urile din Romania si lider actual in monitorizarea audientei online, se relanseaza pe 12 februarie 2009.

Dupa 8 ani de statistici relevante pentru Internetul romanesc, trafic.ro trece la un alt nivel de performanta si propune utilizatorilor un design proaspat si functionalitati imbunatatite.

Auditare in timp real

Utilizatorii trafic.ro vor avea la dispozitie cinci modalitati de afisare a clasamentului site-urilor inscrise in sistem. Este vorba despre un clasament bazat pe auditarea Real-Time, pe ultimele 7 zile si actualizat la ora, cat si despre 4 noi moduri de vizualizare, bazate pe indicatorii temporali – Ora, Zi, Saptamana respectiv Luna calendaristica. Cu ajutorul acestora, cei interesati pot vedea, de exemplu, situatia clasamentului in luna noiembrie (1-30) 2008 sau cel din saptamana 1-7 decembrie 2008. Intervalul dorit este selectat cu usurinta dintr-un drop-down list de pe homepage care confera acces imediat la intreaga arhiva de date.

Mai mult, pentru aceste patru noi tipuri de afisare este disponibila vizualizarea Vizitatorilor Unici, precum si indicatorii standard: Vizite si Afisari.

Optiuni de vizualizare

O alta noutate o reprezinta functia de control a tipului de clasament afisat, cele doua optiuni fiind „Standard” si „Extins”, ce include si site-urile monitorizate de catre Studiul de Audienta si Trafic pe Internet, pentru o perspectiva completa a mediului online autohton. Cele doua optiuni sunt valabile atat pentru clasamentul general trafic.ro, cat si pentru cel pe categorii.

Afisarea contextuala a statisticilor

De un upgrade a beneficiat si functia trademark trafic.ro, care va permite acum afisarea contextuala a statisticilor pentru site-ul dorit, prin simpla selectie a perioadei de raportare (ex. Luna) si sortarea dupa un anumit indicator (ex. Vizitatori Unici).

Designul noii versiuni trafic.ro, precum si functionalitatile sunt destinate a facilita modul in care vizitatorii interactioneaza cu site-ul, pentru un acces mai rapid la datele relevante oferite de trafic.ro si o experienta online cat mai placuta.