Blogul Podul Minciunilor in 2010. Statistici si unele comentarii

Blogul Podul Minciunilor in 2010. Statistici si unele comentarii
M-am lasat de chitara (si asa nu am ureche muzicala sau voce) sa ma apuc de blogging 🙂

Pentru ca este sfarsit de an, am zis ca este vremea sa trag linie si sa prezint cum a fost anul 2010 pentru blogul Podul Minciunilor. In primul rand un an tumultos, ca mai toti anii de cand este acest blog (adica din 2006). Inceput cu numele Mazemania pe platforma blogspot, mutat apoi pe punct RO, vandut anul trecut (pentru siguranta legala, dar cu acelasi autor la tastatura) si schimbat nume si domeniu in cel actual. Ufff… Apoi anul acesta pe la inceputul lui mai m-a lovit plecarea de pe blog. 6 luni am fost in pribegie. Inainte de a pleca de pe blog (din motive personale si profesionale) am dat cu zarul cu lista de mess in fata. Si au iesit 7 nume. Am contactat cei 7 oameni si le-am oferit optinuea de a scrie pe blog. Proprietarul a fost de acord. Sincer el este de acord cu oricine spun eu…. din motive doar de noi stiute! (si apropo EXISTA!! Odata il veti cunoaste, promitem!)
Dar cele 6 luni s-au dovedit din punct de vedere statistic un dezastru pentru traficul pe blog. Cititorii au fugit pe capete, multi s-au dezabonat, altii au mai si injurat la plecare. Nu pricep de ce. Cei 7 autori aveau condeie diferite si interesante fiecare in felul lui. Trebuiau sa fie un plus de valoare dupa plecarea mea. Insa desi scriitura lor a fost buna, se pare ca cititorii sunt la fel de acizi ca si mine… o parte. Problema a fost ca cei 7 pe rand au dezertat nerezisand presiunii comentarilor – a se citi atacuri la persoana. Dupa 6 luni am revenit. Pe scurt asta a fost marele comentariu al anului 2010 privind blogul.
Acum statisticile:

Top 10 cele mai accesate pagini din blog arata asa: (am folosit perioada 25 dec 2009 – 25 dec 2010)
Blogul Podul Minciunilor in 2010. Statistici si unele comentarii

Cum era firesc pentru un blog care se respecta pagina principala este cea mai accesata. Restul analizei v-o las voua.
De remarcat doar ca postarea “Bancnota de 0 lei” din noiembrie 2009 a fost in top 10 din 2010 asta si datorita difuzarii de PRoTV si preluarii de toata presa centrala a bancnotei (normal ca nimeni nu a citat sursa!), dar totusi a adus mult trafic pe blog anul acesta. De fapt teoria conform carei un blog devine celebru doar daca este meditizat de TV si ziare…este reala.
Mai remarc ca si acum oricine cauta dupa numele Carabulea pe google, ajunge la mine prima data. La fel si cu Laura Dobrota si Nicolle Stanese.

Alte statistici pentru curiosi si cunoscatori: 73% din cei ce intra pe o pagina a blogului, intra si pe cel putin o a doua.  Media anuala a timpului de stationare pe blog este de 1 minut (ceea ce pe net este ok…rezulta texte scurte, poze…)

De la revenirea mea pe blog media de vizitatori unici este de 11,000 pe luna. In anul 2010 au fost peste 114.000 vizite pe blog (eu zic ca este excelent in conditiile celor 6 luni de scadere drastica a traficului).

Harta geografica a vizitatorilor cuprinde 91 de tari. 105.000 fiind din Romania (normal mai ales ca e un blog in romana si centrat pe Sibiu).

Blogul Podul Minciunilor in 2010. Statistici si unele comentarii

40% din vizitatori s-au intors pe blog si a doua oara, cel putin.
53.000 de vizite au fost facute din orasul Sibiu si 19.000 din Bucuresti. Alte orase din tara urmeaza intr-o lunga lista (cele din Ardeal fiind in top 10).

Cam atat cu statisticile. Multumiri celor 7 autori care au tinut blogul 6 luni anul acesta. Multumiri speciale lui M. pentru sprijin informatic/hosting/atacuri etc
Multumiri cititorilor.
Mergem mai departe!

9
Lasă un răspuns

6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

laudat e singur
esti cel mai tare
dar apropoestisi sifonar…tot ce veziscrii aici,ma dezmagesti cu deontologiata, si cu felul dea flitui pe cei ce nu sunt de acod cu tine

ps nu stiam ca esti si doctor sau felcer…ca de propitar pe blog ne tot aduci aminte mereu ce esti …DECI EXISTI

albin

Ziarul justitiarul al marelui gargarist albin marinescu tocmai il injura pe Vadim. S-ai fie rusine acestui porc securist, declarat prin sentinta definitiva colaborator si turnator al securitatii , porcul punandu-si pana si casa la dispozitie ca loc de intalnire securista !! Vezi sent.civila nr.3078/06.10.09 a curtii de apel bucuresti

TOLONTAN

tot sifon ramii chiar daca nu stiu eu gramatica…. amo fetita de 2 anisori , mai draguta ca si a dvs tov deontolog,si care se catara pe birou,deja , uitindu se la desene a paradit tasta SPACE…. dar ce stii tu straine…… credeam ca e suficient mesajul, chiar si critic… si ca nu va deranjeaza o pozitie sau opinie diferita de a dvs scuze daca am gresit unele idei sunt pe placul meu altele nu ce sa fac….. ps mai demult am vazut un reportaj cu criticile marelui G Calinescu….care vedea din ce in ce mairau , dar totusi transmitea… Read more »

TOLONTAN

apropo
mai bine ramineati la muzica

bravo tie. ai prins tauru de coarne 😉

kolcs

nu am fost aici de mult.
multumesc pentru o ocazie. imi pare rau ca nu am facut mai multe cu ea. (cred ca am fost primul dezertor)

Sarbatori Fericite! Tuturor!