Retragerea

Din motive personale, amanate deja prea mult, am decis sa nu mai scriu pe acest blog de azi. Colaboratorii mei s-au retras si ei, dupa cum ati observat in decursul timpului, fiecare pe la blogul lui :). Nu inchid Podul Minciunilor pentru ca nu imi mai apartine de anul trecut din vara. A fost o perioada frumoasa de cativa ani de scris pe blog. Am avut multe satisfactii si multe amaraciuni. Mi-am facut noi prieteni si noi dusmani. Am inceput de la 0 si am invatat pe parcurs blogging. Am trecut de la blogspot la wordpress. Am trecut de la domenii gratuite la cele cumparate. Am inceput cu numele Mazemania si am ajuns la Podul Minciunilor. Acum spun stop. Zilele acestea vor aparea noi autori pe blog in locul meu. Patronul englez agreaza idea. Oricum nu e genul care se implica. Ca doar nu ne plateste 🙂

Voi mai intra pe blog sa comentez, daca este cazul, dar ca orice alt comentator. Noii autori, ce se vor prezenta cu poza, nume si date personale vor fi moderatori si autori de texte. Ce vor scrie nu stiu si nu ma priveste. Va fi decizia lor. Eu stiu ca am incheiat un nou capitol al vietii mele. Inca unul.

O iau de la 0. Nu voi disparea. Ma veti regasi in editorialele din Sibiu 100%, cat timp voi mai fi si acolo. Ma gasiti pe Twitter cu ID-ul calinblaga si pe messenger, email, telefon etc. Stiti voi cum sa dati de mine.

Stiu ca o parte din cititorii – dusmani zic ca e o cacialma. Ca doar suntem pe Podul Minciunilor. Treaba lor ce cred. Vor vedea autorii si se vor lamuri ca nu sunt eu. Stilul este inconfundabil la mai multi autori.

Ceilalti cititori, majoritatea, poate vor regreta aceasta sursa de informatie neoficiala pentru Sibiu. Sefi de institutii si patroni de firme vor rasufla usurati.

Nu ma consider invins de sistem. Cred ca m-am dezvoltat personal foarte mult si cu ajutorul blogului si cred ca e vremea unei noi etape a vietii mele. Nu voi incerca o recapitulare a tuturor problemelor generate de acest blog, si nici a tuturor satisfactiilor. Le stiu eu, le stiu unii prieteni… unii dusmani.

Spun PUNCT si o iau de la capat in noua etapa. Am cateva idei ce vreau sa fac, dar le tin pentru apropiati deocamdata. Veti afla voi de ele la timpul potrivit.

Multumesc tuturor celor care ati citit textele mele publicate aici! Sper sa fiti la fel de fideli cititori al blogului.

PS: Vor fi multe intrebari fara raspuns… Totusi la unele se vor gasi raspuns. Ofer doar un indiciu: Luke Rhinehart