Adevarul de Seara si Ora de Sibiu

Ca tot e Valentine’s Day se pare ca se adevereste ceea ce a spus un comentator Mazemania: echipa Ora de Sibiu e aceasi cu Adevarul de Seara. Astfel o cercetare a autorilor publicatiei online Ora de Seara si a ziarului Adevarul arata ca Adela Mohanu, Dragos Popescu si Elena Dumitra ce scriu la Ora de Sibiu sunt si la Adevarul. Lor li se mai adauga Radu Muresan (pseudonimul lui Traian Deleanu de la Sibiu Standard). Acum nu mi-e clar daca asta e o uniune sub acelasi patron la ambele publicatii, Dinu Patriciu sau e altceva? Ora de Sibiu isi ascunde numele proprietarului pe RoTLD (domenii punct ro).

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
homme less

Foarte tare cercetarea!!!

homme less

Uita o cercetare mai simpla 🙂
https://www.oradesibiu.ro/about/

treaba asta am spus-o eu pe blog la mine acum o saptamana. zilele trecute ai mai facut o dezvaluire scrisa de mine cu 3 zile inainte…

costel

Mai, nu conteaza cine se afla in spate la Ora de Sibiu sau la Adevarul, sau mai bine zis, cine da banii.
Ideea este ca nici David, nici Mohanu nu vor face mare branza !
De pe vremea Obiectivului de Sibiu erau sefi ! Stim cu totii, seful e sef, nu face munca de teren. Tot greul va cadea pe umerii lui Popescu, ca pana acum.
David va face ce a facut pana acum, adica un editorial pe luna si o bere zilnic, iar Mohanu printre editoriale mai salveaza un caine !

GIURGIU

BUNA
MA NUMESC IOAN GIURGIU SCRIITOR ,LICENTIAT IN ISTORIE LA FAC,. DE ISTORIE NICOLAE LUPU UNIV.LUCIAN BLAGA.SI VA ADUC LA CUNOSTINTA CA AM SCRIS-O CARTE DESPRE UN CARTURAR AUTODIDACT IN PERSOANA LUI BADEA CARTAN DIN CARTISOARA .PT MAI MULTE DETALI ACCESATI YOUTUBEBADEACARTAN UN ROMAN DE EXCEPTIE UN FIL DOCUMENTAR. DORESC SA-MI DEDICATI IN ZIARUL DVS ACTIVITATEA MEA CULTURALA, IN SPERANTA CA IMI VOI GASI SPONSORI PT APROVIZIONA TOATE SCOLILE DIN SIBIU.NR DE TELEF CONTACT 0756839688,IN ATENTIA REDACTIE ADEVARUL SIBIU

Sunt curioasa unde vor serba Sibienii “Valentine’s Day” anul acesta….!!!!
Pe Podul Minciunilor ????? Asta avind in vedere ca ….nu este o sarbatoare Romaneasca, si ca incet, incet ne pierdem identitatea nationala.