Johannis isi bate joc de sibieni

L-ati votat si acum el va ia apa. Acesta este “marele” primar de Sibiu. Ieri cei de la Apa-Canal Sibiu au taiat apa la si mai multi sibieni. Ora de Sibiu anunta blocurile carora li s-a taiat ieri apa dupa cele de luni. Actiunea continua si azi in alte cartiere. Domnule primar aerul cand ni-l taiati?

15
Lasă un răspuns

15 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
newest oldest most voted

1. Daca lumea nu plateste facturile, e absolut normal sa le taie apa.
2. Cei care furnizeaza apa au un director care ia deciziile, nu Iohannis.

Scuze Caline, dar ai o obsesie crasa si bolnava cu primarul!

Calin, imi place cum scri, cu exceptia celor despre primar, care de cele mai multe ori mi se par exagerate. Nu are nici o vina pentru ca apa a fost taiata. Daca omul nu a platit sau este o defectiune pe o conducta principala, e normal sa fie nevoit sa aprobe lucrarea pana nu degenereaza. Daca nu taia si se ajungea la ceva mai rau, tot aici se ajungea.

Andy

E un punct BUN, OK de vedere cu care asezonez la randul meu.DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRR, pentru ca de fiecare data exista cate un “cadou”, am citit si comentariile, din care daca imi permiti, Calin “Nu toti nu si-au platit apa, doar unii. De ce sa sufere toti? ” Pentru ca dincolo de discutii sa se si intample acest OUT OF THE ORDINARY ! E nevoie si de actiuni de genul asta. Cu accent pe SI. Poate asa , rumanul nostru ciumeg doar la vorbe, va intelege ca exista intr-o societate a carei reguli esti obligat, in primul rand moral sa le respecti.… Read more »

Pai daca as loocui intr-un bloc fara apa din cauya unui carfe nu a platit taxele, am la dispozitie mai multe alternative

1. suport si ma plang

2. fac impreuna cu vecinii revolutie, spargem usa nemernicului, facem pressing pana plateste. Eventual ii confiscam treburi de prin casa pe care le vindem ca sa ii platim noi taxa din ei.

3. daca e sarac lipit pamantului (ca se poate si asa ceva), nu stiu mai departe.

Totusi, ar trebui apometre separate. Orican de draga mi-e oranduire sociala democratica, nu merge cand e vorba d ebani.

In primul rand: degeaba ceri PE BLOG demisia unui director ca nu ti-o baga nimeni in seama. Pe urma: daca ai fi gandit inca 3 minute in plus inainte sa fi scris articolul asta de 4 cuvinte, ti-ai fi dat seama de ce li s-a oprit apa. Oamenii n-au platit! Intr-un bloc exista un singur ceas de apa! Ptr ca asa or construit comunistii blocurile! Si nu numai comunistii daca stam si ne gandim! Si la mine acasa (locuiesc intr-o casa saseasca cu 3 apartamente) si avem un singur ceas la apa. Ne vine factura comuna, impartim la cati locatari… Read more »

nu pricep de ce va ciondaniti 🙂 in blocul in care am stat eu in sibiu, toate apartamentele erau contorizate… perceptia mea a fost ca peste tot in sibiu, este la fel. acum ma intreb daca m-am inselat. de asemenea, blocul mai are un ceas general, iar administratorul poate vedea lunar daca sunt pierderi in sistem sau nu (adunand citirile) si avand posibilitatea unor controale in apartamente daca situatia nu bate. apoi, din cate stiu eu orice gest de acest gen din partea unei companii este precedat (legal) de o somatie. ceea ce inseamna ca asociatiile stiau din timp ca… Read more »

daca ce spui este adevarat – procedural, atunci asociatiile dau in judecata Apa Canal (ceea ce nu e complicat) si in paralel fac presiune in presa. lucrul bun e ca au castig de cauza rapid (cauzele se judeca mult mai rapid acum decat in trecut). o campanie de presiune bine facuta, poate face Apa Canal ( si oricine le sustine cauza) sa dea inapoi rapid. dar trebuie argumente valide, nu perceptii.

ana

Este grav ca sunt incalcate drepturile si libertatile omului in casta ERA in care am inceput si apa s-o dorim sau nu d.p.d.v banesc .
Cred ca sunt afectate de la copii la persoane in varsta, bolnave etc………iar daca acestea ajung la CEDO cred ca vor castiga , timp in care unele compani se imbogatesc , iar despagubirile vor fi platite tot de noi cetatenii .
Am mai spus “pana cand bogatii nu vor sti sa-nparta cu cei saracii ,lumea nu v-a putea sa-si revina “.
Sincer, urez “apa ce-a de toate zilele tuturor”.
Succes

E o chestiune de minim bun-simt sa pot beneficia de un serviciu prestat de tine, furnizorule, atata timp cat imi achit obligatiile. Daca nu platesc factura (ca n-am bani, ca n-am chef, ca n-am timp ), nu ma supar daca ma lasi fara apa/ curent/ gaz/ internet / cablu /telefon. Dar daca eu “da”, tu de ce “nu”?

vlad tepes

Suntem si noi amenintati cu taierea apei,desi mai putin de 20% sunt restantieri si cu sume relativ modeste(fata de FNI<Bancorex etc). E aberant sa lasi tot blocul fara apa pt. catziva datornici.Sumele fiind mici,mai mult costa procesele intentate decat restantele.Cum ramane cu drepturile majoritatii ?