Cartea Sibiului

Iata ca mult asteptata carte despre Sibiu, sprijinita de primarie, va fi lansata la Libraria Humanitas vineri la ora 17. Johannes Gelich a fost platit sa stea cateva luni la Sibiu si sa scrie despre oras. Sibiu Standard ofera un citat din cartea “Jurnal sibian”…. care spune multe
Cartea Sibiului

Merg la bar si comand o apa, el abia ca isi ridica privirea de la ecranul televizorului, pe care urmareste un film american. Putin mai tarziu vine spre mine clatinandu-se si-mi tranteste o sticla de apa pe masa, dupa care se intoarce in statia lui spatiala si trage o dusca de tuica dintr-o sticla de plastic de doi litri. Consemnez in carnetul meu de notite: asta-si baga picioarele

Cel mai bine a spus un comentator de pe site-ul ziarului:

“Frumos ar fi ca libraria sa fie goala la lansare. Astfel Sibienii ar da o lectie tacuta celor care au intitat acest “proiect”. Da, are dreptate “unu”, imaginea de pe coperta este “reprezentativa” pentru Sibiu. Pacat ca banii sibienilor sunt astfel folositi.”


Foto: Sibiu Standard, coperta cartii “Jurnal sibian”

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

Pentru cine stie germana- Jurnalul se gaseste online la https://www.johannesgelich.com/?ziel=34

andy

Si pentru cine NU stie germana? S-o invete, asta am priceput. Macar sa-i foloseasca sa priceapa ce se mai intampla prin oras.

michiduta

https://translate.google.ro/translate?prev=hp&hl=ro&u=http%3A%2F%2Fwww.johannesgelich.com%2F%3Fziel%3D34&sl=de&tl=ro

Te prapadesti de ras, voiam sa zic de plans. Apropo, jurnalul a fost scris in romaneste si tradus in germana sau viceversa? Si de fapt, in acest context, este scriitorul Hemannstadt-ului sau al Sibiului?.