Rade ciob de oala sparta

Am scris pe aici niste articole privind un individ care vinde adrese de email sau face spam la modul ordinar (unu si doi) si s-a trezit altul care face spam ca sa ne explice ca poti face spam si sa te declari si justitiar in acelasi timp asa ca mi-a lasat niste comentarii la cele doua articole:

Individul ala despre care am scris eu e deja arhi-cunoscut si a aparut si prin ceva ziare locale asa c nu mai are nevoie nicio reclama, insa vine domnul Pliante Cluj si ne instiga sa mergem peste ala acasa ca sa-i rupem mergatoarele.

Pentru ca evident noi n-avem altceva mai bun de facut. Numai ca domnul Pliante Cluj a venit aici sa faca commenting spam, adica sa-si lase link-ul in postari cu speranta ca o sa-i creasca si lui PR-ul sau mai stiu eu ce alt indicator cu care masoara spammerii succesul. Si cum n-avea nimic de comentat pertinent la celelalte postari s-a gandit ca-i oportun sa dea cu copy/paste adresa celuilalt spammer si sa ne instige sa-l cautam pe acasa.

Acuma nu stiu daca primul spammer face si vizite la domiciliu, dar pe domnul Pliante Cluj il gaseste la adresa din whois in cazul in care vrea sa-i intoarca favoarea…