Bai deci m-ati dezamagit, flagrant

Timp de vreo cateva zile singurul lucru pe care l-am citit pe bloguri, in afara de subiectul Cambridge Analytica si Facebook a fost venirea Spotify in Romania.

Aparent aproape fiecare blogger roman care se respecta a asteptat venirea Spotify in Romania ca pe apa calda, chiar daca, din cate stiu eu, Spotify era accesibil in Romania si inainte sa vina oficial.

In fine, nu mai insist pe ideea asta pentru ca sunt sigur c-ati citit si rascitit cu totii fara sa intelegeti care-i faza cu entuziasmul pe care-l afiseaza diversi indivizi in acest sens.

In dimineata asta am zis sa intru si eu putin pe Top 50 Romania sa vad cam ce fel de muzica prefera romanii care s-au bucurat atat de tare de venirea Spotify in Romania si am dat peste urmatoarele:

Trap, Gangsta RAP si alte labareli asemenea de zici ca Spotify s-a lansat doar in Pantelimon si pantelimonezilor le pute de ceva vreme BUG Mafia asa ca au trecut la plictiseli internationale.

Acuma asta treaca-mearga, dar sa nu gasesti un Vali Vijelie, un Guta, un Salam in tot top-ul ala e deja dezamagitor. Pai de aia au murit oamenii aia la revolutie in '89? Pentru ca top-ul Spotify pe Romania sa fie populat doar cu muzica expirata si proasta de pe la americani?

Mno' acuma sunt siguri ca astia mai carcotasi dintre voi sunt tare curiosi cum sta treaba pe la spanioli si ca sa va scutesc de o grija am facut o captura de ecran si de pe acolo:

Iaca, numa' manele. Manele spaniole, desigur, caci reggaeton-ul nu e altceva decat o manea spaniola. Astia patrioti nene, nu ca romanii care flutura steagul si asculta in casti te miri ce drogat lesinat de prin SUA.

Si asta nu e tot pentru ca cifrele melodiilor din top 50 Romania sunt pur si simplu dezamagitoare. La cat de multa promovare i s-a facut serviciului, sa vezi un top alcatuit din cantece cu maxim 5000 de ascultari zilnice e dezamagitor. Asta apropo de influenceri, influenta si campanii pe online…