Primul castigator la Fotografia saptamanii


Cu un total de 52 participanti si 105 fotografii inscrise, ieri a luat sfarsit prima saptamana de votare din cadrul concursului Fotografia saptamanii. A fost realizat un top al creatiilor inscrise, iar Cristi Preda si Alex Galmeanu au ales cea mai reusita fotografie dintre primele 10 clasate.

Fotografia saptamanii este Downstairs, Zsolt Rigmanyi fiind cel care a reusit sa surprinda sportul dincolo de definita lui clasica. Castigatorul va intra in cursa pentru un Nikon D60, precum si in posesia unei invitatii la Gala Premiilor Ioan Chirila.

De astazi incepe o noua etapa a concursului Fotografia saptamanii. Asteptam fotografiile pe adresa foto@ioanchirila.ro pana marti, 21 octombrie, la ora 14. Castigatorul celei de-a doua saptamani va fi desemnat miercuri, 22 noiembrie. La fel ca in aceasta saptamana, se va face un punctaj pe baza voturilor si notelor obtinute. Primele 10 creatii vor ajunge la juriu. Galeria cu toate fotografiile inscrise in concurs poate fi accesata pe www.ioanchirila.ro.


Despre concurs

Sub titlul de „Fotografia saptamanii”, Premiile Ioan Chirila lanseaza, pentru al doilea an consecutiv, o provocare pentru cei care au aparat foto si in acelasi timp dorinta de a-l folosi intr-un mod creativ. Concursul se adreseaza celor care, desi nu lucreaza intr-o redactie, sunt pasionati de fotografia sportiva. Desi nu au echipament profesionist sau acces privilegiat reusesc sa suprinda sportul, dincolo de definitia sa clasica.

Competitia se va desfasura in perioada 6 octombrie – 2 noiembrie, iar fotografiile trebuie trimise pe adresa foto@ioanchirila.ro. Acestea vor fi postate pe www.ioanchirila.ro intr-o galerie multimedia interactiva, unde vizitatorii vor avea ocazia de a vota cea mai buna fotografie a saptamanii.

Castigatorii fiecarei saptamani vor primi cate o invitatie la gala Premiilor Ioan Chirila ce va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie la Ateneul Roman. Fotografiile cu care au castigat vor aparea pe editia on-line a unuia dintre cele mai cunoscute cotidiane romanesti, cu link catre blogul sau site-ul concurentului.

La sfarsitul campaniei, fotografiile castigătoare ale fiecarei saptamani vor intra in competitia pentru un aparat foto Nikon. Castigatorul va fi stabilit de catre Cristi Preda şi Alex Galmeanu, doi dintre cei mai reprezentativi şi mai bine cotati artisti fotografi ai momentului.

Sugestii:

Nu trimiteti mai mult de 3 fotografii. Chiar daca aveti mai multe care va plac, alegetile pe cele mai bune trei.

Semnati-va si lasati un numar de telefon in email. Daca aveti un blog sau un site personal puteti sa le mentionati.
Dati un nume fotografiilor. Vor fi mai usor de identificat si prezentat in cazul in care veti castiga.