Presiunea Atlassib si rezultatul ei

Intr-un articol anterior am postat un clip vazut pe Facebook in care se vedea metoda de “manipulare” a coletelor fragile de catre cativa angajati ai Postei Atlassib.

Insa clipul in cauza a fost sters de catre autor si astfel toate postarile ce-l includeau atat de pe Facebook cat si pe bloguri au devenit irelevante.

Screen Shot 2015-04-09 at 18.32.05

 

Aparent autorul in cauza nu mai are curaj sa-si mentina pozitia dupa ce clipul filmat si publicat de el a devenit viral, si astfel probabil sub amenintarea sau santajul celor de la Posta Atlassib a scos clipul cu pricina, clip de altfel filmat intr-un spatiu public si care nu incalca nici o lege.

Ca raspuns la clipul anterior a aparut un altul ce contine o declaratie a unei purtatoare de cuvant a Postei Atlassib pe fondul unei noi filmari in care coletele fragile sunt pur si simplu aruncate de catre operatorii Postei Atlassib.

Si fiindca mi-am invatat lectia dupa postarea anterioara am facut un back-up al noului video si astfel l-am facut disponibil mai jos:

Nu stiu ce anume nu inteleg cei de la Atlassib din faptul ca au un serviciu nu prost ci foarte prost si ca in loc sa ameninte sau sa santajeze cetateni ca sa scoata clipurile respective mai degraba folosesc clipurile, identifica angajatii care abuzeaza, ii pun pe liber ca tot sunt atatia la coada sa se angajeze in Romania si apoi ies cu un comunicat in care-si cer scuze si zic da domne, am avut un angajat problema si am scapat de el.

ACTUALIZARE: am facut rost de clipul anterior si l-am integrat in postarea originala. Aparent n-a fost sters chiar de peste tot fiindca cineva s-a gandit sa-l salveze.