Tupeul de lichea si pupincuristii aferenti

Florica Chereches este o doamna (cred!) deputat in colegiul 9 Oradea care la unison cu alte lichele a votat in urma cu ceva vreme pentru super-imunitatea demnitarilor si pentru ocrotirea marilor infractori.

Deoarece a inceput sa fie apostrofata pentru nerusinarea de care a dat dovada, doamna (licheaua) Florica Chereches s-a trezit sa-si anunte votantii, acei oameni ce si-au rupt de la gura an de an ca dansa sa abuzeze de functia ce o detine, ca ea de fapt n-a stiut ce voteaza si ca s-a luat dupa liderul de grup parlamentar.

florica chereches

 

E interesant faptul ca doamna (licheaua) Florica Chereches a votat fara sa stie ce voteaza o lege de care poate depinde viitorul unei tari atat pe plan intern cat si extern. Evident ca povestea e doar cusuta cu ata alba fiindca doamna (licheaua) Florica Chereches primeste salar tocmai pentru a citi si a se consulta pe baza legilor pe care le voteaza si nu pentru a posta pe Facebook scuze impertinente.

La unison cu doamna (licheaua) Florica Chereches, oricare angajat roman care nu-si respecta fisa postului are dreptul sa se scuze pe Facebook mentionand faptul ca n-a stiut ce face de fapt si aruncand vina asupra sefului, fiindca nu-i asa ca e usor sa fugi de responsabilitate atunci cand esti incompetent si impertinent.

De nepretuit sunt si “felicitarile” si “incurajarile” pe care le primeste doamna (licheaua) Florica Chereches pentru impertinenta si nesimtirea crasa de care da dovada.