Perversi de Sibiu

S-a umplut Romania de perversi. La Sibiu acestia folosesc anunturile de mica publicitate din ziare pentru a se da in stamba. Mai multe prietene mi-au spus ca au fost sunate de tot felul de perversi dupa ce au dat anunturi in ziare pentru angajare, meditatii, prestari servicii etc. Ma gandesc ce rau trebuie sa te simti ca femeie sa te sune un dobitoc sa spuna „Nu vrei sa mi-o sugi?” sua altele asemenea. Aseara pe la ora 23 am primit si eu un mesaj de la nr de telefon 0742994061. Acesta imi propunea sa ii fiu amanta. Va dati seama ce idiot trebuie sa fi fost, tinand cont ca anuntul meu din ziar era la imobiliare. Individul care se prezenta a fi casatorit si de 35 de ani lua anunturile din ziar la rand si dadea mesaje la toti. Cand de bou trebuie sa fi sa iti cauti astfel amanta?!

I-am dat si eu un mesaj cu urari de bine inapoi. A fost un exemplu, alaturi de multe altele care li se intampla mai ales femeilor de pe urma anunturilor in ziar. Ti-e si frica sa mai dai anunt ca te suna ce stiu ce dobitoc! Eu oricum acasa imi dau telefoanele pe silentios… nu de alta dar numarul meu este public si ca ziarist te mai suna unii care iau Rudotel.

In ce priveste perversii de Sibiu va propun sa transformam aceasta postare intr-o lista a numerelor de telefon a perversilor care va suna. Asa ca fetelor scrieti numerele de telefon si daca vreti descrieti si ce a facut respectivul animal. Sub protectia anonimatului vostru, normal. Pe perversi in schimb hai sa ii facem publici, sa stie toata lumea cand le cauta nr de telefon cine sunt. Ce bine va fi cand un angajat de la o firma care se tine de perversiuni dupa program, este dezvaluit patronului. Macar isi pierde slujba…

Căutări: