Perversi de Sibiu

S-a umplut Romania de perversi. La Sibiu acestia folosesc anunturile de mica publicitate din ziare pentru a se da in stamba. Mai multe prietene mi-au spus ca au fost sunate de tot felul de perversi dupa ce au dat anunturi in ziare pentru angajare, meditatii, prestari servicii etc. Ma gandesc ce rau trebuie sa te simti ca femeie sa te sune un dobitoc sa spuna “Nu vrei sa mi-o sugi?” sua altele asemenea. Aseara pe la ora 23 am primit si eu un mesaj de la nr de telefon 0742994061. Acesta imi propunea sa ii fiu amanta. Va dati seama ce idiot trebuie sa fi fost, tinand cont ca anuntul meu din ziar era la imobiliare. Individul care se prezenta a fi casatorit si de 35 de ani lua anunturile din ziar la rand si dadea mesaje la toti. Cand de bou trebuie sa fi sa iti cauti astfel amanta?!

I-am dat si eu un mesaj cu urari de bine inapoi. A fost un exemplu, alaturi de multe altele care li se intampla mai ales femeilor de pe urma anunturilor in ziar. Ti-e si frica sa mai dai anunt ca te suna ce stiu ce dobitoc! Eu oricum acasa imi dau telefoanele pe silentios… nu de alta dar numarul meu este public si ca ziarist te mai suna unii care iau Rudotel.

In ce priveste perversii de Sibiu va propun sa transformam aceasta postare intr-o lista a numerelor de telefon a perversilor care va suna. Asa ca fetelor scrieti numerele de telefon si daca vreti descrieti si ce a facut respectivul animal. Sub protectia anonimatului vostru, normal. Pe perversi in schimb hai sa ii facem publici, sa stie toata lumea cand le cauta nr de telefon cine sunt. Ce bine va fi cand un angajat de la o firma care se tine de perversiuni dupa program, este dezvaluit patronului. Macar isi pierde slujba…

Căutări:

12
Lasă un răspuns

6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
dreamwind55

Oki doki. Si astfel toate fetele frustrate sau suparate vor putea da nr. de telefon al exului aici…
Sau doar asa, de chichi…
Sincer. Nu mi se pare o idee prea grozava. Asa cum unii abuzeaza de nr de telefon din ziar, asa ar putea abuza si de lista asta.

mda, ideea e relativ gresita intr-o oarecare masura fiindca pana la urma daca vreau sa-i fac rau colegului de servici ii pun numarul aici sub protectia anonimatului bineinteles dupa care dau mail anonim la sef cu linkul catre articol sau mai rau ii dau mail nevestei sale si l-am cam aranjat 🙂

pai si ce ai raspuns? vrei sau nu vrei sa fii amanta lui? 🙂

MG

Ha ha ha! si eu l-am primit pe ala!:))

MG

L-am pus pe prietenul meu sa-l sune. Cand a auzit voce de barbat s-o taiat, se balbaia si a zis ca e o greseala!

Opik

Cel mai pervers dintre toti este BUSAGA ION, cu anunturi “ofer chirie contra sex” in toate ziarele locale.

Darth Wraith

Nu cred ca se foloseste corect termenul de perversiune in cazul de fata. Este de asteptat ca intr-o lume in care totul se poate tranzactiona cuiva sa-i vina ideea sa ofere cazare contra unor servicii sexuale – oare le introduce si intr-un contract? La fel, modurile de “agatare” sunt diverse si depind de inventivitatea fiecaruia – probabil sa dai sms-uri la toate numerele dintr-un ziar e o tampenie, dar macar lipsa contactului real il scuteste de palme pe respectiv… Perversiunea se refera la modul in care se desfasoara actul sexual – daca vreuna din metodele de mai sus au un… Read more »