Mircea Silvestru Lup a picat testul Romaniei Libere

O ziarista de la Romania Libera a avut ingenioasa idee de a da un SMS la toti parlamentarii pentru a se intalni sa discute afaceri. Se dadea drept o femeie din Dubai… deci cu multi bani. Multi parlamentari au picat in capcana si s-au grabit sa stabileasca intalniri de afaceri (desi nu bate cu statutul lor). Printre ei si siabianul de la PSD, Mircea Silvestru Lup. Acesta a muscat … avid fiind de afaceri. Dar la categoria SMS… (vai de el!).

Articolul din Romania Libera
Lista parlamentarilor care au dat SMS inapoi, printre ei si Mircea Silvestru Lup

6
Lasă un răspuns

4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
TOLONTAN

sincer , sunt ingrozit de cita mafie si incomtetenta ne conduca de 20 ani…au taiat banii de la pensii si copii in loc sa elimine evaziunea si contrabanda,poate nici nu trebuia sa imprumutam atitia bani e la FMI. Uitati va din cauza cui trebuie sa ne dorim sa emigram……….sunt dezamagit la maxim trebuiau mai multi impuscati in 89. Suferim o tara intreaga pt unii ca isi fac averi vinzindu ne……….. Sper sa se descopere caracatita si o sa vedeti ca UE are dreptate.suntem priviti doar ca si lada de gunoi a UE. Uitati cine fura viitorul copilasilor……..sa le confiste averile… Read more »

Nu cred ca a fost altceva decat buna intentie de a incepe noi afaceri. In ziua de azi nu poti scapa nici o oportunitate de afacere. Nu intra in discutie afaceri dubioase. Afacerile pot incepe si asa printr-un simplu SMS. Nu vad nici o problema.

TOLONTAN

caline,gasea el un amic cu firma sa l bage la inaintare.ca doar sunt inteligenti.fara principii .afara din politica haimanale ca si el.
Astept sa vad cine e REGINA?

TOLONTAN

Intotdeauuna exista o Regina.dar sindicalistul trebuia sa zicade fapt regele si nu cred ca se referea la Base Nu de Udrea e vb , ea e firgina inca ca sa intre in acest sistem mafiot care are bazele construiri imediat dupa revolutiei…are Elenna alte preocupari Dar exista un GULERE ALBE care iau aparat intotdeauna si tinea de sase….filmele cu mafioti sunt bebe pe inga ceea ce au reusit romanasii…o sa mai vezi monstruoasa increngatura ps uite simbata a plecat mama in occident si avea o sticla de rachiu,bineinteles facut si nu avea timbru,iau tinut ungurii 3 ore si au negociat… Read more »