O idee despre violenta domestica

cat-1234991

Am incercat sa spun de cateva ori faptul ca in cazul violentei domestice, in foarte multe dintre situatii, problema pleaca de la femeie care scuipa venin pe gura mai ceva ca o moara stricata pana cand barbatul nu mai rezista psihic si ajunge sa faca o nefacuta.

Desigur, n-am spus-o fiindca am citit prin cine stie ce carti sau pentru c-am vazut cine stie ce emisiune la TV cum fac majoritatea celor care-si permit vreo opinie pe un subiect asa de delicat, ci datorita faptului ca am asistat la cateva astfel de episoade in familie, episoade care m-au deranjat pe mine desi eu eram un outsider in context. N-are rost sa va mai spun faptul ca de fiecare data cand mi-am permis luxul sa spun ca de multe ori femeia si-a cautat-o cu lumanarea, am fost imediat pus la zid de niste feministe infecte pentru care egalitatea de gen se rezuma la sintagma „barbatii e porci„, dar si de niste hipsteri idioti care erau in limba dupa astfel de feministe si care credeau ca facandu-se pres in fata lor vor ajunge sa le linga fofoloanca.

Am renuntat sa ma mai angrenez in discutii pe subiect fiindca in urma cu foarte multi ani am ajuns la concluzia ca indiferent cat de bune sunt argumentele pe care le-as avea, cu idiotii n-o s-o scot la capat niciodata.

Si totusi am revenit pe subiect in articolul asta fiindca de cateva zile am ajuns sa asist pasiv la o poveste de genul asta.

De cel putin o luna peste drum de noi s-au mutat niste est-europeni. Dupa vorba, dupa port par sa fie rusi, insa nu m-as baza doar pe viul grai ca sa-i identific. Ei bine, imediat dupa ce au ajuns in zona s-au remarcat prin galagia pe care o faceau la ei in apartament, galagie ce se propaga dincolo de peretii locuintei lor, prin geamurile deschise larg pana peste drum unde locuim noi, iar noi dormim vara cu usa la balcon deschisa pentru ca cei doi derbedei cu blana pe care-i crestem la casa omului sa poata sa stea pe afara.

De vreo cateva zile ea a inceput sa se remarce printre vecini prin simplul fapt ca tarziu in noapte incepea sa se certe cu el. E vorba ori de vreo criza de gelozie ori de vreun orgoliu ranit dupa ce el a inselat-o fiindca altfel nu inteleg de ce ar repeta aproape obsesiv kurva atunci cand il cearta. Pe el nu l-am mai auzit sa spuna nimic de cand au inceput certurile, in sensul ca se aude doar vocea ei si atat. El probabil ca tace resemnat si incearca s-o ignore, doar ca n-o poate ingora la nesfarsit, si daca o sa continue certurile atunci el o sa fie tracasat psihic pana o sa cedeze.

Acum treaba asta cu inconvenientul de a trebui sa adormim pe cearta lor, sau mai bine zis pe cearta ei (pentru ca da impresia ca se cearta singura) e o chestie, numai ca azidimineata la 4 am fost trezit de vocea ei ce repeta la fiecare cateva propozitii cuvantul kurva (care dupa cum probabil ati ghicit inseamna la rusi si polonezi acelasi lucru ca si la noi) si care dovedea faptul ca femeia respectiva are probleme grave.

Ori in contextul dat, cand ajungi sa adormi si sa te trezesti pe istericalele unei femei posesive cu grave lipsuri la mansarda nu-ti mai trebuie niciun alt argument pentru a intelege faptul ca unele chiar si-o cauta si ca ajung sa aiba o satisfactie sadica din a-si tortura psihic barbatul. Si „distractia” asta a femeii merge pana la un punct cand ea devine victima si el devine monstrul care a ranit-o.

Desigur lucrul asta se intampla doar in lumea lui politically correct unde minoritatea a ajuns sa domine si sa abuzeze majoritatea fara sa fie pedepsita in vreun fel.