Prostia n-are leac mai oameni buni

Ma uitam in ultimele saptamani la diverse statusuri si postari de la oameni de-a dreptul indignati pe sustinerea pe care a primit-o Pomohaci de la cativa fanatici religiosi dupa ce i-a propus pustanului aia sa si-o traga amandoi in cur, sau sa si-o suga. Whatever.

In fine, ce vreau sa zic e ca lumea nu era indignata pe faptul ca lumea ii lua apararea aluia ci ca in pofida dovezilor prezentate toti cei care-l sustineau ziceau ca e nevinovat si ca e o inscenare, chiar daca incepeau sa apara tot mai multe dovezi care sa sustina ideea ca individul e homosexual si ca-i plac pustanii ca mno’ sunt mai fragezi probabil.

Astfel niste oameni cu care parea ca puteai discuta rational au devenit niste autisti si mai lipsea putin ca Olivia Steer sa-i dea drept exemplu in cruciada ei antivaxx.

Desigur, pe Olivia Steer n-am dat-o exemplu degeaba pentru ca autismul asta al fanaticilor religiosi e identic cu cel al fanilor Oliviei. In definitiv e vorba de prostie, iar prostia n-are leac.

Cum am ajuns la concluzia asta? Ei bine azi am publicat primul din cele patru articole pe care mi-am propus sa le scriu in legatura cu vacanta petrecuta in Menorca. Am inceput articolul cu informatii privind metoda de transport folosita si m-am trezit cu un comentariu pe Facebook de la un individ ce ma facea mincinos, pentru c-am scris ca sunt trei curse zilnice, iar el stie ca e doar una:

I-am sugerat de la capul locului ca e idiot, fiindca doar un idiot te poate acuza asa pe gratis de minciuna din prima si fara sa te cunoasca si i-am postat o imagine de pe foaia de rezervare in care apar traiectoria si orele, iar cand am facut asta a concluzionat ca poate am gresit si am vrut sa spun ca exista trei companii diferite care fac curse pe ruta respectiva si fiecare dintre ele are cate o cursa.

Evident ca i-am postat o noua imagine de pe siteul firmei cu care am calatorit pentru a-i demonstra ca cele trei curse despre care vorbeam exista si orele coincid. E drept, sunt 5 curse in total, insa doua dintre ele au ca destinatie finala Barcelona, iar Menorca e doar o escala si alea nu doar ca nu sunt utilizate de navetisti, dar sunt si in afara orarului de “munca” din moment ce pleaca dimineata devreme si se intorc noaptea tarziu. Apoi i-am spus ca cea de-a treia companie nici macar nu mai opereaza curse pe ruta respectiva de anul trecut.

Nu m-a crezut asa ca a promis ca o sa puna poate o poza cu barca celei de-a treia companii fiindca evident daca el face o poza cu barca in port atunci inseamna ca firma respectiva inca opereaza pe ruta respectiva.

Pana atunci i-am pus eu o captura de ecran de pe siteul companiei in care apare scris cat se poate de clar faptul ca firma respectiva a incetat sa mai opereze linia in cauza din 11 septembrie 2016:

Desigur nu cred ca asta l-a convins ca e prost si intr-un fel imi e mila de el fiindca o sa ramana prost toata viata deoarece prostia chiar nu are leac.