Musai să-l ardem din temelii

În urmă cu o săptămână am scos-o pe vecina în oraș să luăm și noi cina în doi pentru că n-am mai scos-o de aproximativ 5 ani.

Mno’ și pentru că-s copil sărac am vrut s-o duc la KFC, dar ea mi-a zis că are standarde și că nu s-a măritat cu mine ca să mănânce toată viața la KFC.

Mă rog, chestii dinastea de oameni căsătoriți.

Mă gândeam s-o duc la un restaurant anume, dar fiindcă m-am învârtit pe la ăia prin parcare și n-am găsit loc ca să parchez mi-am dat seama că nici masă liberă n-avem cum să prindem așa că m-am decis să mă opresc la primul restaurant pe care-l întâlnesc.

Așa am ajuns la un restaurant cu aspect de cramă unde cam toată mâncarea se pregătea la grătar.

Până ne-au luat comanda m-am uitat prin jur și am observat pe perete o pictură în care apărea o femeie care calcă.

O insultă crasă la adresa feminismului fără niciun dubiu.

Pe urmă a venit mâncarea și pe farfurie am găsit șase feluri de carne, toate făcute la grătar.

O adevărată insultă și o sfidare crasă la adresa veganilor.

Mai apoi, după ce am plătit nota ne-a adus restul, vreo 10 euro, în monede și cu siguranță asta era vreo manevră pe care a impus-o patronul capitalist ca să se îmbogățească de pe spinarea clienților și angajaților.

E evident că scopul unei astfel de manevre e să le facă lehamite clienților pentru ca aceștia să lase monedele drept ciubuc.

Mie nu mi-a făcut lehamite, ci mai degrabă mi-a fost ușor rușine de nerușinarea ospătarului, dar despre asta cu altă ocazie.

Totuși mă întreb oare ce părere ar avea adepții comunismului despre nerușinarea patronului care-și obligă angajații să recurgă la tertipuri dinastea pentru ca el să se îmbogățească.

Doamne ferește s-ajungă în restaurantul ăla un grup de hipsteri feminiști, vegani și comuniști că-l ard din temelii.

Nici nu știu cum primăria, care din ce în ce mai des apleacă urechea la hipsterii ăștia, a emis o autorizație pentru un local cu o simbolistică atât de ofensatoare.