Make Pomohaci priest again!

Am citit destul de amuzat fiecare abordare in ceea ce-l priveste pe fostul preot Pomohaci si e musai sa spun sincer ca nu ma asteptam ca acesta sa fie exclus din preotie de catre acest Dan Bilzerian al ortodoxiei romanesti.

De fapt sunt convins ca excluderea lui Pomohaci a fost o gresala capitala pe care preasmenarul Daniel nu avea voie s-o comita.

Pana la urma intr-o structura mafiota de teapa bisericii ortodoxe romane, in care naivitatea fraierilor e moneda de schimb, e inadmisibil sa-l dai afara pe unul care desi era vinovat a reusit sa-i convinga, in prealabil si fara prea mult efort pe atatia idioti ca el e de fapt nevinovat.

Acestea fiind spuse, fiindca supravietuirea unei structuri mafiote, precum cea pastorita de patriarhul Daniel, depinde de astfel de indivizi e musai sa propun inceperea unei campanii cu titlul “Make Pomohaci priest again!” prin care sa obtinem reabilitarea lui Pomohaci fiindca altfel toti idiotii aia care sustineau ca-i nevinovat si care inca cred lucrul asta cu tarie se vor intoarce impotriva preasmenarului Daniel si vor pune umarul la destabilizarea structurii mafiote. Iar noi desigur nu vrem sa se intample lucrul asta nu?

CpF ai legatura… si o poza cu ciocanu