Pana la urma era spalat ciocanu’?

Ma uitam aseara la ceva franturi de pe la World Pride Madrid si mi-am adus aminte de povestea cu preotul ala ortodox care a aparut prin ziare si i-a scandalizat culmea tocmai pe aia care sunt impotriva demersului CpF, fiindca intr-o inregistrare audio ii cerea destul de insistent unui pustan sa-i arate ciocanu’.

Nu stiu daca v-am mai spus sau nu, eu personal n-am nimic impotriva comunitatii LGBT, insa consider marsurile astea ca fiind cel mai infect si invectiv lucru pe care ar putea sa-l faca pentru a atrage atentia asupra lor.

In fine nu despre mars vreau sa va vorbesc ci despre ciocanu’ lui Pomohaci pentru ca am vazut zilele astea cum oameni care la orice postare de pe Facebook pun reactia aia cu curcubeul si care si-au pus acu’ mai bine de un an filtrul ala cu curcubeul peste poza de profil ca sa-si arate sustinerea neconditionata fata de gay, erau scandalizati de faptul ca un barbat a vrut sa-i suga ciocanu’ unui pustan.

Si eu unul zau ca n-am inteles de unde pana unde vine repulsia asta si intoleranta in acest caz pentru ca un individ care n-are nimic impotriva colectivului LGBT si se declara tolerant n-ar trebui sa se lase scandalizat de cuvinte ce denota perversitatea actului sexual intre doi barbati.

Despre ilegalitate nici n-are rost sa vorbim fiindca atat timp cat vorbim de un pustan care a implinit varsta legala atunci e clar ca el poate sa faca cu un alt barbat orice din punct de vedere sexual, indiferent cat de perverse e, atat timp cat totul e consimtit si nu exista niciun fel de constrangere. Ilegalitate era daca pustanul respectiv se simtea incomodat si hartuit sexual intr-un fel si ii facea respectivului preot o plangere.

Asa ca daca prin prisma convingerilor tale hetero nu ar trebui sa te scandalizeze utilizarea unui limbaj pervers intr-un cadru intim (pentru ca inregistrarile alea s-au facut pe ascuns) si nici macar discrepanta de varsta dintre cei doi, nu inteleg zau ce anume scandalizeaza in acest caz?

Sa fie oare faptul ca Pomohaci e preot? Pai ori suntem toleranti ori facem discriminare intre gay pe criterii profesionale.

Cred ca singurii care aveau legitimitatea sa fie scandalizati de povestea asta sunt aia care se uitau la Pomohaci ca la soarele sfant de pe cer si eventual superiorii sai, fiindca sustinatorul LGBT de online ar trebui sa fie suficient de matur si tolerant incat sa inteleaga faptul ca atunci cand doi barbati (chiar si preoti) vor sa-si suga ciocanu’ unul altuia inseamna normalitate si toleranta si astea n-ar trebui sa scandalizeze in vreun fel.

Ba mai mult cred ca intrebarea aia a lui Pomohaci privind igiena ciocanului e cel mai important aspect al discutiei fiindca din ea reiese faptul ca macar unul dintre cei doi homosexuali pune accentul pe igiena si nu vrea sa suga un ciocan care nu-i spalat.

Sunt tare curios pe masura ce colectivul LGBT o sa prinda tot mai mare vizibilitate in Romania si astfel de “rasuflari” de conversatii intime vor aparea din ce in ce mai des prin presa conservatoare ce alte intolerante fata de homosexuali or sa mai descopere bravii romani toleranti.

L.E. A scris si Bogdan pe subiect.