Ce-i nemultumeste pe romani?

credinciosi-la-biserica-sf-andrei-focsani

Am dat ieri peste o stire care dovedeste inca odata (daca mai era nevoie) ce anume reprezinta o prioritate imediata la romani.

Ei bine, aparent romanii nu ies in strada sa protesteze si nici nu se duc in tribunale sa-si ceara dreptatea pentru ca politicienii sunt corupti si fura, la fel cum nu fac asta nici pentru ca infrastructura e la pamant, ca iau salarii si pensii mici sau ca sistemele social si medical sunt in moarte clinica. Insa, protesteaza vehement si chiar pornesc actiune in tribunal pentru ca un popa smenar i-a excomunicat pentru simplul fapt ca au sustinut alt popa smenar:

„Am depus plângere la Parchet împotriva deciziilor luate de membrii Consiliului Eparhial. Aceasta a şi ajuns la Galaţi pentru că am primit comunicare şi aşteptăm să vedem ce se întâmplă. De asemenea, am deschis şi o acţiune în instanţă prin care am solicitat anularea deciziilor. Plângerile sunt făcute împotriva ÎPS Ciprian Cîmpineanu şi a membrilor Consiliului Eparhial”, a spus Nela Panaite, excomunicată din Biserica Ortodoxă Română.

sursa gandul.info

Sper c-ati inteles da? Oamenii se duc in proces impotriva unui popa ca sa-i primeasca inapoi la biserica si sa-i jecmaneasca de bani in continuare. Abia astept ziua in care o serie de romani se vor judeca cu vreun politician corupt motivand ca acel politician nu mai fura din banii lor…

credinciosi-la-biserica-sf-andrei-focsani