Lasă bă! Nu mai dați like și share pentru că vă meritați soarta

apocalypse-2806679

Aparent vă pute PSD-ul în ultima perioadă, vă pute corupția și luptați cu toții împotriva ei cu like și share pe grupuri de susținere pe care le-ați inventat și în care i-ați băgat pe toți pe care i-ați cunoscut fie c-au vrut sau nu.

Bă! Da’ ia să vă întreb eu o chestie. Timp de 10-15 ani unde ați fost?

Unde ați fost bă când eu, Călin și alții ne luam la trântă cu corupții și șmenarii? Când eram amenințați, șicanați, santajați și nevoiți să înghițim eșec după eșec pentru ca ne-am permis luxul de a critica PSD-ul și pe membrii acestuia.

Vă spun eu unde ați fost pentru că pe unii dintre voi vă cunosc bă!

Erați tot acolo unde sunteți acum și erați tare ofensați bă! Da’ nu erați ofensați pe corupție ci pe noi bă. Proștii ăștia care scriam pe bloguri și suportam consecințele aroganței noastre.

Erați așa de supărați pe noi pentru că îi criticam pe unii sau alții încăt mulți dintre voi ați rupt orice legătură și v-ați delimitat de noi considerându-ne niște paria.

Iar dacă prin absurd nu erați împotriva noastră, la vremea aia vă era frică să ne dați măcar like sau share la articole ca nu cumva să vă afecteze pe voi în vreun fel.

Au trecut 10 ani de atunci bă! Cel puțin în cazul meu sunt fix 10 ani și constat cu stupoare că de ceva vreme vă pute PSD-ul, vă pute corupția și șmenurile ăstora așa că nu vă mai opriti din like, share și comentarii. Ba mai mult unii dintre voi mai mergeți și la plimbări de seară ca să protestați împotriva corupției, ziceți voi.

Da’ voi nu protestați bă!

Asta numiți voi protest bă? Să ieșiti doar când vă e vouă convenabil pentru că nu vreți să vă abandonați serviciul sau afacerile ca nu cumva să vă sacrificați în vreun fel sau să faceți vreun compromis pentru numele tuturor.

Protest e atunci când paralizezi într-un fel sau altul activitatea instituțiilor bă, nu când te plimbi la ceas de seară și te duci să strigi la o clădire goală.

Vă extaziază până la cer #muiePSD deși cel mai probabil mulți n-ați fost la vot la momentul potrivit, sau dacă ați fost atunci cu siguranță ați votat tot cu cine a trebuit, nu cu cine trebuia de fapt să votați ca să nu se ajungă aici.

I-ați văzut pe oamenii ăia care au venit din diaspora pănă la București ca să protesteze bă? I-ați văzut pe Facebook, le-ați dat like și share și i-ați văzut și la TV și acum și când în 2014 băteau cuie de frig și îndurau ploaia ca să voteze.

S-au dus câteva mii acolo la București pentru că au niște principii, un ideal sau pur și simplu au răspuns la un apel. S-au dus în țară în concediu, e drept, dar au bătut mii de km. ca să strige și ei în fața unei clădiri goale și în numele unui ideal.

După cum bine zicea și Eftimie ăia au fost primii care au protestat bă pentru că plecarea lor din țară e un protest în adevăratul sens al cuvântului. Înverșunarea cu care au îndurat frigul și ploaia în noiembrie 2014 e tot un protest bă. Unul mult mai eficient și relevant decât plimbările voastre la ceas de seară, decât share-urile sau like-urile voastre.

Da’ știți de ce au venit oamenii ăia ca să protesteze la București bă? N-au venit pentru că i-ar afecta în vreun fel ce face PSD-ul ci pentru că au văzut că voi sunteți incapabili bă. Nu vreți să ieșiți din zona voastră de confort și să faceți vreun sacrificiu ca să schimbați ceva, iar asta vă face incapabili și așa au venit ei ca să incerce măcar să vă mobilizeze.

De asta s-au temut ăștia bă! De asta au reprimat manifestația așa de repede și violent pentru că știau că fraierii ăștia care au venit din întreaga Europă vorbesc serios bă!

Știți ce înseamnă asta bă?

Că sunteți comozi și lași și nu le mai e frică de voi bă. Așa că vă meritați pe deplin soarta bă. O să ajungeți în scurt timp ca în Venezuelă bă și nici dracu’ n-o să se mai bage pentru voi fiindcă pur și simplu nu meritați bă atât timp cât voi faceți revoluție doar pe Facebook, cu like și share! Să fi-ți vorbit cănd era de vorbit, să fi-ți votat când a fost de votat și să fi-ți susținut pe cei care trebuiau susținuți la momentul oportun și nu se mai ajungea aici. Acum degeaba vă lamentați.

Să țineți minte bă! Pentru ca voi să vă permiteți azi luxul de a da muie PSD-ului mulți și-au luat muie de la PSD în timp ce voi vă făceați că nu vedeți.