Justitia romana mai bifeaza un ‘succes’

Justitia ‘independenta’ din Romania a mai bifat zilele astea un succes. Astfel dupa doar 9 luni de detentie, un smenar care a devalizat CFR-ul in anii de glorie ai PDSR a fost eliberat din arest desi era condamnat la 4 ani si sase luni pentru o frauda ce echivaleaza cu 2,7 milioane de euro:

Tribunalul Bucureşti a decis definitiv, vineri, eliberarea condiţionată a fostului director general al CFR Mihai Necolaiciuc, conform Mediafax.

Acesta a executat nouă luni din pedeapsa de patru ani şi şase luni primită în dosarul privind o fraudă de 2,7 milioane de euro la CFR.

sursa Romania Libera

Va mai mirati de ce in Romania imediat dupa ce DNA sau DIICOT ridica dintr-o casa de lux un smenar se grabesc alti trei sa-i ia locul? Pai n-ar trebui sa va mirati pentru ca atat timp cat se dau pedepse mici, atat timp cat se elibereaza parnaiasii pentru plagierea de carti si atat timp cat nu se confisca mai nimic e si normal ca Romania sa ramana atractiva pentru orice smenar ce se stie capabil sa dea un tun.

Acum, toti cei afectati direct de punerea pe butuci a CFR pot sa doarma linistiti, au fost razbunati, justitia si-a facut datoria etc.