Fiecare are povestea sa, a ta poate fi urmatoarea piesa de teatru!

Crucea Rosie Sibiu, 04.04.2009 – Clubul de arta face ultima strigare pentru actori, regizori, scenaristi pentru urmatoarele piese de teatru. Pana in 27.03.2009 doritorii se pot inscrie la Clubul de Arta doar venind la sediul nostru din Str Xenopol nr.1.

Totul e foarte simplu. Vii, asculti, inveţi, practici. Incepe frumos si se termina minunat. Clubul de arta nu inseamna doar teatru. Clubul de arta la Crucea Rosie Sibiu inseamna mult mai mult de atat.

Ce inseamna sa fii actor? Nu trebuie sa stii. Ce inseamna sa joci pe o scena? Desi nu trebuie sa joci pe scena neaparat, e un lucru extraordinar. Ce inseamna sa inveţi un scenariu? Totul e mult mai simplu cand e conceput chiar de tine.

“Povestea mea nu a inceput de mult. Acum 2 ani am intrat pentru prima data in sediul Crucii Rosii Sibiu. Prima mea sedinţa a trecut repede. Mi s-au prezentat programele la care pot sa particit si am ales doua dintre ele (@ltfel – educaţie de sanatate si Clubul de arta). Am inceput cursurile si imediat mi-am dat seama ce inseamna sa fii voluntar. Incepuse sa-mi placa din ce in ce mai mult, invaţam sa vorbesc cu oamenii, sa imi fac prieteni, sa-mi valorific toate calitaţile. Imi placea din ce in ce mai mult ideea de teatru la Crucea Rosie. Piese educative pentru copii de gradiniţa, pentru liceeni, pentru oameni in general. Piese prin care transmitem un mesaj, care doream sa ajunga la cei ce ne privesc. Am invaţat mai mult decat ma asteptam si invaţ in continuare.” Pirvu Stefana – voluntar al Crucii Rosii Romane filiala Sibiu

E momentul sa afli si tu ce inseamna teatru la Crucea Rosie. De la tine, o sa invatam toţi ceva nou, de la noi vei invaţa si tu! Tot ce trebuie sa faci e sa vi la sediul nostru din str. Xenopol nr.1. Te asteptam in echipa noastra!

Crucea Rosie Romana, infiintata in 1876, este organizatie neguvernamentala de interes national, avand ca misiune prevenirea si alinarea, in mod impartial a suferintei umane in orice imprejurare, fara nici o discriminare bazata pe cetatenie, nationalitate, rasa, sex, religie, varsta, apartenenta militara, sociala sau politica. Principalele domenii de activitate sunt: promovarea valorilor umanitare, pregatirea si interventia in cazul unui dezastru, promovarea sanatatii si asistenta persoanelor la nivel comunitar.