Facebook pare sa aiba belele ceva mai mari

Apropo de ceea ce scriam zilele trecute in legatura cu Facebook, timp de vreo 2 zile n-am putut sa folosesc Facebook deloc si nu e pentru ca m-au blocat fiindca nu m-au blocat ci pentru ca la fiecare 2-3 postari aveam cate o postare sponsored, aceeasi postare sponsored cu aceeasi tentativa de frauda:

Aparent cineva a rupt in doua algoritmul de filtrare al Facebook si nu doar ca a injectat anunturi dinastea fraudulente, dar cel mai probabil a reusit s-o faca si gratis sau aproape gratis daca e sa judecam dupa frecventa cu care apareau.

Asa ca Facebook are belele mult mai mari decat blocarea, discutabila, a unor conturi.

P.S. Apropo de Facebook, anunturi si blocarea conturilor. De vreo 2 ani tot dau hide la anunturi si postari sponsorizate si fac asta pentru ca incerc sa le pacalesc algoritmul de retargeting sa nu-mi mai arate chestii pe care le-am cautat deja. Pot spune ca am avut succes cu tactica asta, cel putin pana acum. De fiecare data cand dau hide la un anunt ma intreaba sistemul Facebook-ului de ce fac asta. Nu dau curs chestionarului de fiecare data pentru ca, fie vorba intre noi, scopul acelui chestionar e sa descurajeze astfel de practici nu sa imbunatateasca functionalitatea sistemului, dar de putinele ori in care nu dau cancel informez Facebook de faptul ca anuntul respectiv e spam, iar la feedback scriu cat se poate de explicit: Fuck you Zuckerberg. Pana in ziua de azi nu m-a blocat nimeni pentru asta…

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Sunt mulți oameni proști și acolo, crede-mă.. Am raportat eu niște postări cu nudități, abuzuri sexuale și/sau ale copiilor, ciuciu canci.. adică se vede cum intră „vârful omu în peștera muierii” și ei nu dom`le, că nu este ceva indecent. Fel și fel de chestii, îi doare la banană. La un moment, și facebook va ajunge un fel de hi5, sunt convins de asta.