E foarte greu sa faci o redirectionare, imposibil chiar

Screen Shot 2016-08-19 at 08.53.52

De dimineata m-a sunat un prieten pe care-l cam bate tehnologia ca sa ma roage sa-i caut niste bilete de avion (ieftine si last minute desigur).

Asa ca am inceput sa caut intai pe siteurile companiilor care pleaca de pe aeroportul sursa si cum WizzAir are cele mai multe zboruri directe cu Spania am inceput cu ei, numai ca surpriza, pagina wizzair.com dadea eroare:Screen Shot 2016-08-19 at 08.50.50

Motivul pentru care dadea eroare e ca am scris simplu wizzair.com (fara sa invoc SSL-ul care ruleaza pe alt port) si desigur fiindca n-am scris www.wizzair.com care de fapt redirectioneaza catre versiunea cu SSL:Screen Shot 2016-08-19 at 08.53.52

Pentru ca evident e foarte dificil ca webmasterul siteului sa faca inca o redirectionare si e aproape imposibil sa se asigure ca siteul merge corect pentru fiecare cerere in parte.

Uite de asta nu exista lucruri bune in tara aia, pentru ca mereu se gaseste cate unul delasator care s-o faca pe principiul ‘las ca merge si asa’.

Iar daca va intrebati de ce nu folosesc agregatoarele de zboruri si merg direct pe siteul operatorilor atunci cititi aici ca poate intelegeti cateceva despre cat de prost functioneaza agregatoarele.