Despre inteligenta, sau lipsa ei

inteligenta-sau-lipsa-ei

Vali da un articol despre pliantele PNL-ului si intr-unul din ele apare o duduie pe al sau nume Mara Mares care e fiica unuia cu functii publice de prin PNL (aparent o EBA a Brasovului) si care aparent candideaza la parlamentare desi n-o recomanda nimic in afara faptului c-a facut niste scoli si a ocupat niste functii in care a pus-o tata prin influenta lui.

Cineva a dat in comentarii profilul de Facebook al respectivei si am intrat de curios sa vad cat de bine arata „marfa” asta electorala, iar lucrul care mi-a atras atentia din prima a fost urmatoarea poza:

inteligenta-sau-lipsa-ei

Acuma poza asta vrea sa transmita inteligenta si o oarecare doza de responsabilitate, numai ca pentru ochiul critic si antrenat ea transmite lipsa inteligentei.

Ochelarii te fac sa pari mai inteligent si pe alocuri tocilar, dar doar cand ii porti la ochi. De asemenea scrisul te face sa pari un om educat, insa omul educat nu deschide agenda la jumatate si se pozeaza cu paginile goale.

Genul asta de poze sunt bune, dar doar in contextul de poze stock nu in contextul de a transmite un mesaj votantilor pentru ca nu transmit nimic altceva decat prostie crunta.