Sunteti sorosisti?

stock-photo-165141085

Dragi tovarasi si pretini, daca de-a lungul timpului ati fost pe rand basisti si iohanisti a cam venit vremea sa fiti si sorosisti.

Astfel conform unui sondaj realizat de un institut oarecare ce nu-i apartine lui Dincu (pentru ca acolo indiferent de context castiga PSD-ul, stiti voi: „Mihaela dragostea mea” si alte alea) USR a depasit PNL in ceea ce priveste intentia de vot, iar lucrul asta inseamna ca de acum si pana mai incolo de alegeri pentru cateva trompete de partid toti cei care vor vota cu USR or sa fie sorosisti.

Desigur imi bazez rationamentul pe o asertiune logica motivata de faptul ca de indata ce Basescu a trecut la UNPR si a inceput sa umble pe la Antena 3, era basismului a apus si cea a iohanismului i-a luat locul pentru ca acum, odata cu ascensiunea USR-ului sa asistam la o intrare in drepturi a erei sorosismului ce o sa fie determinata cel mai probabil de prezenta lui Iohannis in studioul Antena 3 intr-un moment in care militeaza pentru refacerea USL-ului pentru ca tandemul cangerigen PSD-PNL sa aiba majoritate parlamentara si astfel sa-l poata sustine guvernul condus de un oarecare taran de Teleorman ce mai e si condamnat pe deasupra.

Despre Ponta va rog sa nu spuneti nimic, stiu c-a dat-o si el pe asta cu Soros, dat fiind faptul ca de cand nu mai e prim-ministru Ponta s-a chinuit din rasputeri sa ne explice faptul ca sufera de grave dizabilitati intelectuale, iar de oamenii bolnavi nu-i frumos sa faci misto. Oricum asta explica si de ce s-a imprietenit Ponta asa usor cu un tantalau precum Sova.

stock-photo-165141085