De ce nu se mai bagă nimeni?

wc600vqduzt71-1

Văzusem zilele astea pe net trei articole distincte, unul din SUA și alte două de aici din Spania.

În primul o femeie fusese violată într-un tren și lumea a stat și s-a uitat ca la urs, nu s-a băgat nimeni.

În al doilea un individ povestește cum a fost și el martorul unui jaf în Barcelona și cum nimeni n-a făcut nimic.

Al treilea articol pe care l-am citit le explică practic pe celelalte două:

Prin Spania pe la peninsulă un polițist a fost umilit și bătut de un Mohamed și a încasat săracul om lovitură după lovitură pentru că nu putea să-l atingă pe Mohamed.

Dacă-l atingea se crăpa cerul și cădea iadul peste el pentru că în ziua de azi musulmanii în general, femeile, dezaxații sexual și alte minorități se bucură de un soi de privilegii absurde și ilogice, iar astfel de privilegii inhibă orice tentativă de omenie în rândul ălora care-s martori la astfel de scene.

Dacă te bagi în astfel de situații și îi faci vreunui mohamed dinăsta vreo vânătaie sau dacă doar îi spui vreo vorbă ce poate să fie interpretată ajungi la pușcărie înaintea lui chiar dacă tu ai făcut o faptă bună conform dogmelor morale.

Și nu doar că o să ajungi la pușcărie în timp ce el umblă liber pentru că face parte dintr-un colectiv vulnerabil, dar legiuni de ratați și analfabeți funcțional vor șterge pe jos cu tine pe Facebook, twitter, bloguri și chiar și la gazete, radio-uri și TV-uri ce se uită în gura unor astfel de personaje (din ce în ce mai multe din păcate).