De ce dă tata Biden bani?

Sunt foarte mulți contrariați și chiar scandalizați pe faptul că Biden aprobă aproape săptămânal un ajutor pentru Ucraina.

Ce e și mai amuzant e că nu doar americanii se stresează pe tema asta deși doar americanii sunt afectați de faptul că Biden face cadou miliarde de dolari Ucrainei.

Acuma explicația în cazul ăsta e destul de simplă, pentru că a crescut o beizadea și beizadeaua aia i-a creat probleme mari fix când ajungea el președinte.

Doar nu credeți că povestea aia cu Hunter Biden e inventată până la cel mai mic detaliu de Trump.

Trump nu e capabil de așa ceva și nici ăia din jurul lui nu sunt capabili să fabrice o astfel de poveste.

Un narcisist arogant precum Trump nu se înconjoară de oameni mai deștepți decât el ci dimpotrivă, de oameni mai proști decât el.

Că au încercat să exploateze la maxim povestea e altă treabă, dar n-au fabricat-o.

E cât se poate de reală chiar dacă unele detalii sunt înflorite.

Acum veți spune că nu e mare brânză pentru că democrații s-au făcut preș și au mușamalizat-o deocamdată. Așa este, au mușamalizat-o, dar există niște oameni care pot să demonteze mușamalizarea asta.

Și nu sunt rușii pentru că rușii au avut povestea de pe afară și i-au dat-o lui Trump așa că ei n-au mai mult decât Trump în cazul ăsta.

Serviciile secrete ucrainiene în schimb au povestea asta din interior că a fost la ei acasă. Ei au făcut regulile și ei știu cu lux de amănunte ce șmenuri s-au făcut și cum s-au făcut.

De asta a și jucat tare Zenensky încă din prima zi pentru că știe că dacă el o să cadă atunci va trage după el și pe alții, iar ăia alții nu vor nici în ruptul capului ca Zelensky să cadă.

Desigur, nu e vorba de șantaj pe față, în sensul că nu le arată ucrainienii pisica americanilor în fiecare săptămână. Nici nu e nevoie de așa ceva. A fost suficient ca la apariția scandalului să poarte unii cu alții o discuție, să semneze un gentleman’s agreement cum fac englezii și gata. Fiecare știe ce are de făcut ca să fie bine, să nu fie rău, cum zicea Gică Hagi, un mare filozof român.