Cum sa bagi isteria in fraieri, GRATIS?

Screen Shot 2017-05-25 at 12.09.53

Sa presupunem ca lucrezi la o sectie consulara si esti un oportunist coclit si incompetent angajat pe motiv de nepotism. Si din postura aia gestionezi un profil de Facebook care are asociata pagina oficiala a ambasadei de care apartii. Esti genul de om care de pe profilul privat da share la dacopatie, arsenieboca, leacuripentrucancer, antivaxx, poptamas etc. si care pune botu' la orice vrajala ieftina aparuta pe internet.

Din postura de plimbator de hartii nu decizi ce anume sa se publice pe pagina oficiala a ambasadei la care lucrezi sau pe siteul web si din postura de neicanimeni nu prea ai cum sa creezi awareness daca postezi la tine pe profil asa ca manat de paranoia dupa discutii cu o serie de sectanti infecti decizi sa publici ceva pe profilul de care apartine pagina ambasadei din proprie initiativa. Asa ca sa faci un bine omenirii:

Prostia pe care o publici si pe care nu si-o asuma public ambasada si niciun diplomat cu nume si prenume devine virala si genereaza psihoza in masa, asa ca asaltati de diverse interpelari private si publice astia care iau decizii pe la ambasada respectiva ajung la concluzia ca cel mai simplu e sa inchida profilul respectiv si sa pretinda ca habar n-au de povestea asta, numai ca inchiderea profilului atrage dupa sine si inchiderea sau suspendarea paginii oficiale ca deh! astia de la Facebook nu e chiar asa de prosti precum pare:

Totusi dupa tot fiascoul asta, pe pagina oficiala a ambasadei nu apare nicio nota explicativa, nicio scuza si nicio asumare oficiala a psihozei transmise de un mesaj impertinent si rau intentionat.

Asta in timp ce mizeria aia continua sa fie propagata pe Facebook de orice dobitoc coclit care e incapabil sa distinga intre o pagina oficiala si una fictiva sau fara asumare oficiala.