Ultima fita, ghioarla

1891092

Aparent ultima fita atat pentru cocalari cat si pentru pitzipoance e ghioarla.

Cum nu stiti ce-i aia ghioarla?

Pai hai sa va lamuresc, pe la noi prin sat ghioarla i se spune unui caine urat, eventual jigarit, extrem de slab si adeseori foarte fricos.

Daca sunteti pe Facebook de cel putin doi-trei ani atunci cu siguranta ati observat ca au aparut diverse persoane care pun mereu poze cu ghioarlele lor. Desigur vorbesc de rase de caini pe care orice pisica mai serioasa i-ar bate cu doua labe legate la spate.

Nu stiu daca ati vazut vreodata un astfel de caine de aproape, insa din scurtele mele intersectari cu astfel de caini am observat ca tremura inclusiv si vara si nu am putut sa-mi dau seama daca o face de frig sau de frica.

In fine, probabil c-or sa sara cativa sa spuna ca si eu am pisici. E drept am pisici, doar ca pisicile mele, sau mai bine zis motanii mei, sunt ambii adoptati in timp ce fitosii dau pe ghioarle bani grei.

E un adevarat business in spatele fitei respective si cine da bani grei ca sa isi ia un astfel de caine doar ca sa fie cool in pozele de Facebook sau Instagram nu poate sa se numeasca un adevarat iubitor de animale din moment ce orice alta rasa de caine e repulsiva si respinsa din start de catre astfel de oameni, iar multi alti caini care nu fac parte din categoria ghioarlelor ajung sa fie eutanasiati prin adaposturi pentru ca nu-i adopta nimeni.

Mno' si ca sa intelegeti mai bine ce vreau sa spun iata si o poza cu ghioarla, afisand o atitudine aroganta pentru a defini mai bine caracterul stapanului sau:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *