Cercel viseaza la mai multi bani

Alt candidat la Senatul Romaniei in Colegiul 3 din judetul Sibiu este managerul si actionarul principal Concefa SA, Horatiu Cercel. Am aflat prin comentariile la acest blog ca Dan Marginean, directorul de la revista Sibiu Business e sef de campanie a lui Cercel.

Am cautat si am gasit site-ul acestuia, ce pare facut tot intr-o zi: texte scurte, pozele toate facute in aceleasi haine, in birou. Poate omul de afaceri nu are timp de campanie. Ma gandesc ca nu e genul sa fie vazut intre oameni si ascultand babele de la tara sau ciobanii cu probleme.

M-a amuzat sloganul lui Cercel „repede si bine”! M-a pus pe ganduri la semnificatiile acestuia… Dar cand am citit programul sau politic am inteles ce urmareste de la postul de senator: bani, bani si iar bani. Daca se poate, mai multe contracte pentru firma sa. Ca doar nu degeaba candideaza.

Interesant e ca Horatiu Cercel aparent a aparut ca posibil candidat abia pe ultima suta de metri, inlocuindu-l pe profesorul Corneliu Bucur. Aparent spun pentru ca omul de afaceri si-a pregatit intrarea pe scena politica prin cumpararea ziarului Sibiu Standard si a domeniul de internet propriu inca din mai 2008. Omul se pregatea din timp, deci inlocuirea lui Bucur a fost mai mult de imagine…

Apreciez ca e tanar si e din Sibiu, dar mintea sa e exclusiv la afaceri…

Căutări: