Cercel viseaza la mai multi bani

Alt candidat la Senatul Romaniei in Colegiul 3 din judetul Sibiu este managerul si actionarul principal Concefa SA, Horatiu Cercel. Am aflat prin comentariile la acest blog ca Dan Marginean, directorul de la revista Sibiu Business e sef de campanie a lui Cercel.

Am cautat si am gasit site-ul acestuia, ce pare facut tot intr-o zi: texte scurte, pozele toate facute in aceleasi haine, in birou. Poate omul de afaceri nu are timp de campanie. Ma gandesc ca nu e genul sa fie vazut intre oameni si ascultand babele de la tara sau ciobanii cu probleme.

M-a amuzat sloganul lui Cercel “repede si bine”! M-a pus pe ganduri la semnificatiile acestuia… Dar cand am citit programul sau politic am inteles ce urmareste de la postul de senator: bani, bani si iar bani. Daca se poate, mai multe contracte pentru firma sa. Ca doar nu degeaba candideaza.

Interesant e ca Horatiu Cercel aparent a aparut ca posibil candidat abia pe ultima suta de metri, inlocuindu-l pe profesorul Corneliu Bucur. Aparent spun pentru ca omul de afaceri si-a pregatit intrarea pe scena politica prin cumpararea ziarului Sibiu Standard si a domeniul de internet propriu inca din mai 2008. Omul se pregatea din timp, deci inlocuirea lui Bucur a fost mai mult de imagine…

Apreciez ca e tanar si e din Sibiu, dar mintea sa e exclusiv la afaceri…

Căutări:

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Dan Marginean

Of, of!

N-ai aflat ca Dan Marginean e sef de campanie, ci ca el se ocupa de imagine.

Anonymous

Cercel a ajuns candidat de colegiu senatorial ca urmare a faptului ca dl. Corneliu Bucur l-a suparat pe patronul Ilie Carabulea (pe un site zis Carampulea), care vrea sa construiasca un cartier de blocuri (unele de 17 etaje) la fosta fabrica Dumbrava, pe care a cumparat-o. Bucur se opune si a facut demersuri pentru sistarea acestui proiect care strica si mediul si incalca si Legea patrimoniului, care priveste Muzeul Astra din vecinatate.

Anonymous

Cat este de fals Cercel, se vede din faptul ca ptr. campania electorala s-a imbracat in costum national. El, care n-are nici o treaba cu portul popular, cu cultura si civilizatia traditionala, cu cultura in general. N-a citit nimic! El sa-l inlocuiasca pe C. Bucur? Hai sa fim seriosi! Nici Ariton nu este departe de mintea lui, daca a acceptat aceasta rocada pe liste. Se poate compara Cercel cu madam Minerva Boitan, pe care o contracandideaza? Nici vorba! Boitan are nivel intelectual si politic, e desteapta si are stil. Cercelii (tatal si fiul) au parvenit prin lucrarile date de Klaus… Read more »