Veniti la dezbatere publica

Veniti la dezbatere publica
Aflu azi de la o prietena ca vineri 14 noiembrie Clubul Economic German Transilvania organizeaza o dezbatere la masa rotunda cu public pe tema “Cum evitam colapsul traficului?”. Dezbaterea va avea loc la sediul FDGR, Sala Oglinzilor de la ora 19.30. Vor fi prezenti candidatii Gant (FDGR), Mitea (PNL), Stroie (PSD+PC) si Stirbet (PD-L). Afisul alaturat!

Eu merg, voi veniti?

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
D. Tomozei

Calin, este evident ca evenimentul este creat pentru imaginea li Gant. Dar cum nimeni nu mai are creier in Sibiu, iata cum PSD, PNL si PD-L ajunge sa faca jocul FDGR. Nu particip pentru ca ar insemna sa fac si eu jocul unora care isi bat joc oricum de trafic. Avem un sas in fruntea orasului iar acum avem si o asociatie germana care ne organizeaza discutiile pe problema traficului. Rezolvarile, ele, cand apar?

Calin Blaga

De fapt nici nu cred ca va fi dezbatere publica, mai mult pare a fi o masa rotunda cu public, cam cum e la Consiliul Local. Ei vorbesc, noi ne uitam. Daca merg cu pancarde ma primesc? Vreau sa ii intreb ce parere au de circulatia in Centrul Istoric si petitiile cetatenilor trimise de 9 luni si ramase fara raspuns de la Primarie. Vreau sa vad si fata candidatilor in sediul FDGR…vai de capul lor dar prosti trebuie sa fie sa accepte o asa masa rotunda….Mai bine se organiza pe teren neutru, la TV, live si cu intrebari din public,… Read more »