Barbu – un afacerist perdant

Barbu - un afacerist perdant

Nu stiu cat de bine ii merg afacerile in SUA, China, Grecia sau Mexic, dar in Romania candidatului PSD+PC, Eugen Barbu afacerile ii merg foarte prost. A infiintat din 2005 o firma subsidiara de care se ocupa, dar care nu are angajati si de la un an la altul are pierderi din ce in ce mai mari, alaturi de datorii in crestere. Firma sa de inginerie nu prinde in Romania cheag. Unele surse contesta afirmatia lui Barbu facuta in presa ca el detine 90% din firma din SUA…. dar nu au adus dovada asa ca ramane de vazut! (barfitorii astia spun ca niste greci sunt asociati cu Barbu in SUA si ei au pus pe roate afacerea, el fiind cu tehnica mai mult, baiatul este unBarbu - un afacerist perdant  ul destept, dar nu la afaceri).

Capturile va prezinta dovada ca firma lui Barbu nu merge bine conform siteului www.mfinante.ro

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
Anonymous

domnule blaga eugen barbu minte si in privinta varstei.nu are 31 de ani cum sustine pe my space puteti vedea ca in 2006 avea tot 31 de ani dar nu va bazati doar pe my space sapati si veti afla adevarul. iar fundatia a infiintat-o in iulie 2008 nu cum sustine in cv. E.B. este un mincinos si un papagal… daca sapati mai adanc veti afla mult mai multe :))) veti vedea.

Anonymous

Hei anonim
Eugen Barbu a infiintat bisnisul lui in 2003 iar in 2005 a infiintat o btransa in Sibiu. Este nascut in sept.1977 asa spun oamenii care il cunosc bine. Daca nu ar avea bani nu ar cheltui cu campania si cu fundatia. asa ca gurile rele ale invidiosilor sint pline cu cacat.