Campanie: Barbu de la PSD a reinventat un parc

Eugen Barbu este un american sibian tanar dornic de functii politice la noi. Candideaza de la PSD pentru Camera Deputatilor undeva in Sibiu si s-a gandit sa isi traga Fundatie sa poata face reclama electorala mascata. Ieri ma plimbam cu bicicleta pe aleea special amenajata in Sub Arini si plina de copii mici si carucioare, cand aud muzica din zona cupolei. Ma indrept intr-acolo si cat pe ce sa fac accident cu Alin Bratu de la Sibiu Standard aflat pe scouter. Noroc cu Iulian Pampu de la Tribuna care ne dirija. Ei plecau de la lansarea unui loc de joaca pentru copii marca candidatul PSD Eugen Barbu.

Ma uit si eu cuiros si vad ca candidatul a investit cica 10.000 Euro sa faca un loc de joaca ce exista deja…. Hmmmm. Nu prea inteleg eu politica asta!

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
dreamwind55

Am fost si eu in plimbare sa vad marele parc…Pai cred ca a dat cu vopsea pe hinte si pe elefant. Am cautat in zadar placuta unde sa se laude ca a facut si a dres, dar nu am gasit. Vaaiii ce modeeest eee…

razvan pop

pai faza simpatica este urmatoarea: zona a fost de fapt amenajata pe banii Primariei. Eugen Barbu nu a facut decat sa vopseasca si el ceva pe acolo. A cerut voie Primariei, ea ia dat si uite asa apoi cica a amenajat un parc.

Lucian

Omul asta mi-a cerut prietenia pe Hi5 🙂

Calin Blaga

da si mie ID-ul lui!

Anonymous

mai blogarilor tare sinteti plini de venin. Ma intreb oare ce altceva stiti decit sa raspinditi vorbe rele si minciuni. De cit timp nu a-ti mai fost intr-un parc? poate este timpul sa mergeti si sa incercati sa cresteti mari si cuminti.