Prezicatoarea de la Sibiu Standard

Prezicatoarea de la Sibiu Standard
Ziaristii de la cotidianul Sibiu Standard se pare ca au mari probleme in redactie. Gurile rele spun ca sunt atat de ocupati cu o campanie electorala ca nu mai au timp si de ziar. Ce-i drept se au de ca va candida si patronul lor, Horatiu Cercel, asa ca…. Orice ziarist are scapari, viteza de lucru, multe stiri de scris – sunt doar cateva argumente. Dar in redactie mai exista redactor sef, adjunct, secretar de redactie si corector. Articolul teoretic trece prin mai multe miini. Acum cititi prima propozitie din aceasta captura de azi. Voi ce ziceti?

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
cacabesa

nu i prea frumos ce ai facut, si tu ai gresit ieri acordul ( treba din tribuna cu tabloidizarea ) si apoi te-ai scuzat ca erai grabit…hai ca nu ii frumos ..dar daca vrei sa lansezi o semi dezbatere despre profesionalismul jurnalistilor in general , eh cei care profeseaza in sibiu..ehe cu cea mai mare placere …sa discutam atunci…

Calin Blaga

Cum ziceam si intr-un comentariu anterior, eu imi recunosc greselile. Eu unul recunosc ca din graba adesea pun litere aiurea, acorduri etc. Apoi corectez cand recitesc mai tarziu sau cand cineva imi arata (pentru ca mi-e lene sa recitesc)… Dar Mazemania nu e ziar, nu are o echipa de 10-15 oameni, nu are corector si redactori sefi. E un blog personal. Exprima o opinie, a mea, nu neaparat atotstiutoare. Doar o opinie. Asa ca luati-o ca atare. Dezbatere despre profesionalismul in presa sibiana s-a mai facut, fara efect, pentru ca nu tine doar de jurnalisti, ci mai ales de patroni… Read more »

cacabesa

cand s-au mai facut asemenea dezbateri? Si eu vreau sa particip…oricum as vrea ..bineinteles daca vrei si tu sa comentam putin asa zisul editorial de ieri din SS semnat de T. Deleanu “Nu mai avem rabdare. Vrem comunism?” … vreau si parerea altora…ca mie mii se pare strigator la cer ce o scris acolo autorul cu pretentie de editorial…

ioana Frunzescu

Deleanu asta de care faceti vorbire aici e un neica nimeni care nu intelege nimic, dar scrie (ca trebuie sa faca si el ceva la fituca la care e angajat).Caragiale avea o vorba- Batu-te-ar stelele de bou!
Parca m-a-ntrebat pe mine…

Brylu

Doamnă Ioana Frunzescu. Vă credeţi atât de avizată încât să puneţi în discuţie calităţile jurnalistice ale lui Traian? Mă întreb de unde vine această superioritate cu care abordaţi dvs. această problemă, neica nimeni, fiţuică, bou. Chiar sunt curios.

Calin Blaga

of of…am mai postat azi vreo doua comentarii la alte articole prin care va ceream TUTUROR sa dezbateti dar cu grija la limbaj sa nu iasa scantei! Mersi

Brylu

Asta cu grija la limbaj ma gandesc ca e adresata rudelor. adica sper. Doamna si dvs. mi se pare o apelare de bun simt, manierată şi în niciun caz dătătoare de scântei. Doream doar să aflu de unde până unde a ajuns doamna Frunzescu sa îşi dea cu părerea despre calităţi jurnalistice. Atâta tot.

Calin Blaga

Dorinta mea de dialog in limitele civilizatiei se adreseaza TUTUROR (nu doar celor ce au comemtat la acest post).