Carabulea – ghimpele din coasta PDL

Citind eu de dimineata presa, am dat de un articol vechi de o luna cred, din Tribuna cand presedintele Basescu a fost la Gura Raului. Ma uitam la poze cum se falea Carabulea ca dadea mana cu Basescu. Sau cum radeau ca niste milogi Raluca Turcan si Cornel Stirbet. Ati remarcat ca in preajma unei personalitati, politicienii nostri se fac mici, mici? Dar sa revin la o fotografie de pe sitel Tribuna de la eveniment.

La masa sta Basescu, langa sotia si primarul Dutu din Gura Raului (ocupati pe sub masa cu ceva…) si apoi Raluca Turcan si…hop… Carabulea. Iar la coada mesei Stribet. Peste masa de ei se vede senatorul Ariton. Intrebarea se pune ce cauta ghimpele de Carabulea la masa PDL-ista? Se stie ca in 2008 a defilat tot anul doar la evenimentele PNL si a sustinut acest partid. Ca doar erau la putere. Dar cum a vazut soferul de autobuz Carabulea ca a pierdut partidul, cum a sarit in barca de contracte pe bani publici a noii puteri. Ca doar prima dragoste nu se uita niciodata, nu-i asa? Vedeti si voi mai jos.

Carabulea - ghimpele din coasta PDL

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
ion

bla bla bla

Ce sondaj naspa.cati litri de apa beti ?faina intrebare

Ion Tinarog

Acesti oligarhi sunt foarte periculosi. Ei sunt otrava tarii. Toti au inghitit mii si sute de mii de intreprinderi mici si mijlocii. Au contribuit din plin la pauperizarea tarii. Intretin coruptia la toate nivelele. Au luptat contra structurilor nationale ale statului. Acum asteapta euroregiunile si destructurarea statului national, pentru a mai face un pas inainte.