Carabulea incepe razboiul

carabulea_ciolan

Magnatul sibian, Ilie Carabulea a dat ordin la ceas de dimineata redactiei ziarului Tribuna, ce ii apartine, sa speculeze un amplu material aparut in revista Money Express despre Ambient. Firma rivala lui Carabulea, pe piata locala in domeniul produselor pentru locuinte si finisajelor, Ambient e luat impreuna cu patronul sau Ciolan, la vizor. Articolul speculativ din Tribuna nu face decat sa dezgroape in spatiul public un razboi tacit purtat la Sibiu pe aceasta piata. Cum angajatii de la Tribuna nu erau in stare de o asemenea ancheta, au folosit ce le-a convenit din materialul publicat de Money Express. Ma si intreb daca au cerut voie cand au preluat pasaje intregi din respectivul material original.

Ciolan si Carabulea in razboi

Ce urmeaza? Probabil ca loviturile sub centura date concurentei prin ziarul ce il detine vor urma. Se stie ca soferul de autobuz Carabulea e razbunator din fire. El vrea tot. Si firimiturile le strange, atat de hapsan e. Ptiu!

Astept sa vad reactia celor de la Ambient, mult mai domni in comportament.

Acum ce e drept criza, criza, dar si Ambient ar trebui sa se ingrijeasca de oamenii sai. Concedierile au loc si acolo, ca peste tot, ca nu mai sunt vanzari. Bine macar ca acele reduceri de personal se fac „la cerere” sau pe principiul ultimul venit, primul plecat si alte princii sociale (familie etc). Macar atat, tot e mult mai bine decat cum isi plateste angajatii Carabulea. Macar la Ciolan se stie ca se lau salariu bun si tichete de masa. Acum s-au cam dus, dar in situatie de criza, trebuie toti sa strangem cureau. Macar pe Ciolan nu il vezi etalandu-si milioanele de euro si stie sa stea respectuos si sa vorbeasca si cu muncitorul si cu directorul. Sa il vedeti pe Carabulea in actiune: ia la palme femeile angajate, da scatoalce peste cap barbatilor, injura ca birjarii (de, neam de sofer!) si vorbeste elevat precum unul cu patru clase!

Foto Carabulea: Standard.ro

Foto Ciolan: Sibiu7.com