Carabulea primeste 11 milioane euro nerambursabili

Astazi am aflat dintr-o conferinta convocata de ADR Centru la Ramada ca magnatul local Carabulea a gasit o sursa de finantare de 11 milioane de euro nerambursabili pentru nul sau Centru de Afaceri de peste drum de sala Transilvania. Proiectul inceput initial ca un complex de servicii si locuinte, a fost transformat in centru de afaceri pentru ca asa erau destinati banii europeni. El a promis sa mai puna 11 milioane de euro. Ideea e ca isi va scoate banii imediat din chirii. Asta daca nu il loveste criza.

Uite asa vedem cine beneficiaza si de fondurile europene la Sibiu… Mai aveti voi comentarii? Eu va spun ca in sala au venit de la toate partidele. Au fost si directori de institutii, sefi din justitie, un senator si altii… Putini cei drept la numar pentru sala mare. Asa ca dupa ce a inceput seful Carabulea discursul in care se lauda cu acest proiect (de fapt asta era tot scopul nedeclarat initial al intalnirii) au intrat in sala vreo 30 de angajati de la Ramada sa umple scaunele…. Dupa laude reciproce Carabulea a invitat lumea la masa. Eu am baut un suc de sete si am zis pas la restul chermezei unde politicienii si directorii s-au inghesuit.

Aaa. sa nu uit. Daca are 11 milioane de euro de investit in monolitul ala de 15 etaje de ce nu isi plateste Carabulea datoriile? Striga creditorii si statul dupa el!