La multe luni si multi ani Karina!

La multe luni si multi ani Karina!  Astazi fetita noastra Karina Iris implineste o luna. Asa ca ma gandeam la o urare mai speciala: La multe luni! Apoi cand va face un an incepem cu “La multi ani!” si o tinem tot asa. Ieri am fost cu ea la pediatru pentru control lunar de rutina si a zis ca lui ii pare totul ok, spre deosebire de alti doctori sibieni ce au vazut-o inainte. Opiniile sunt impartite, dar dau crezare celor considerati experti, nu tuturor medicilor absolventi de “Lucian Blaga”… 🙂

Karina Iris a ajuns la 3,900 kg de la 3,045 la nastere. Se dezvolta bine.

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
Mami

La multe luni si sa fie la fel de cumintica! Dar se pare ca devine din ce in ce mai activa din cauza colicilor.

Unguru_Bulan

La multzi ani…asteptam sa dai de baut 😀

La multe zile, luni, ani!

Szasz

Felicitari.

E cel mai mare lucru ce l-ai realizat. O sa vezi lumea cu alti ochi. Abia acum inveti ce inseamna dragostea.

Tatal unei fetite de 4 ani.

ion

La multe luni si multi ani! Cand e de bine, e de bine. Sa fie sanatoasa fetita si sa va bucurati de fiecare pas pe care il va face. La multi ani, inca o data.

diana

Totdeauna ma bucur pentru cei care au copii. Stiind cat se impacienteaza un parinte de cate ori copilul are o problema, mai imi dau si eu cate o parere. Pentru mami – colicile se pare ca raman un mister. Daca faptul ca in majoritatea cazurilor colicile dispar la 4-5 luni constituie o consolare si mai are timp sa citeasca teorii mai vechi si mai noi: https://www.parinti.com/BebelusiisiproblemelelorParteaaIIaColici-articol-131.html Uneori comentariile/constatarile medicului privind posibile probleme ale copilului nu trebuie sa alarmeze, ele sunt doar o expresie a importantei care ti se acorda, ca si client. Din mai multe solutii posibile, medicul iti indica… Read more »

diana

idem