Si daca… ramuri bat in geam

Asta e cea mai interesanta si inteligenta leapsa de pana acum. Primita de la Mihai. Leapsa zice asa: Sa ne imaginam ca miine plec intr-o vacanta neanuntata de o saptamana. Nu da nimeni de mine pe telefoane ca le uit acasa. Ce mesaje pe mess offline sau SMS gasesc la intoarcere. Presupunem ca sotia stie de plecare… Ia vedeti ce a iesit la mine.

Primul lucru … vreo 50 de apeluri ratate din prima zi pe telefon de la parinti. Pana o suna pe Lili si se lamuresc unde am plecat. Apoi inca vreo 30 de telefoane ratate, pentru ca ei tot nu cred ca am plecat in vacanta fara sa le spun lor nimic.

“Esti? Nu mai dai niciun semn? Te-am sunat”… sora mea plus cateva apeluri ratate…

“sal! sa vezi ce am patit iar cu amica. Iar mi-a facut-o. Nici acum nu merg dupa ea.” … nu ii spun numele, dar stie el… 🙂

“Sefu! M-ai lasat singur!!!! Ma omoara astia! Sefu! Unde ai disparut?????” … si el se stie…

“Calin? Unde esti? Avem nevoie de tine! Calin?” … plus apeluri si sms… nu il spun nici pe el

“Salut! Nu am mai vorbit de mult. Ce mai face fetita?”… aici intra vreo 15 persoane… toate femei

“Sal. Cand bem o bere? Am pus azi noapte chestia aia. Vezi aici (link) melodia saptamanii”… omul cu care beau bere… rar … desi am vrea sa bem des… din pacate muncim amandoi prea mult!

“Scuze de deranj. Ma poti ajuta cu ceva?” … vreo 6 de felul asta cu probleme diferite

si cam atat. Asta daca nu apar chestii exceptionale. Oricum la apeluri ratate pe telefoane as sta mult mai bine. Va inchipuiti la servici ce nebunie ar fi?!?

Mai departe lepasa la cei care se simt……