Blaga-şeful mafiei sibiene?!

Blaga-şeful mafiei sibiene?!  Cunoscut ca jurnalist, deontolog, analist politic, fâs, bla, bla, bla….  Blaga Călin, “marele” redactor-şef al săptămânalului Sibiu 100% declara în urmă cu câteva zile retragerea de pe blogul Podul Minciunilor, din aşa zise” motive personale”. De curând  acesta a fost văzut în compania unor personaje ceva mai controversate, dar şi cunoscute ale  Sibiului în zona hotelului Ramada ce aparţine  unui mare “şmecher” al urbei. Printre ei se pare că se afla şi primarul Sibiului împreună cu câţiva “cetăţeni europeni”, noul patron al blogului  şi diverşi oameni de afaceri din judeţ şi nu numai. Întâlnirea urma să aibă loc în Braşov pentru a fi departe de ochii tuturor…. dar se pare că noul patron al blogului împreuna cu Iliuţă Crabulea au ţinut morţiş să rămână în localitate datorită altor întâlniri. (spun gurile rele aşa cum îi plăcea domnului Blaga să spună). Tema discuţiilor a fost “se pare ” preluarea imaginii acestora de către firma de publicitate pe care Blaga o conduce indirect de ceva vreme. Cunoscut ca un bun orator acesta se bucură de aprecierea lor şi asta pentru că noul deţinător al blogului a ţinut să-l scoată în faţă pentru ca apoi să preia mediatizarea lor din umbră. Blaga a adus de-a lungul timpului o grămadă de acuzaţii unora dintre aceştia tocmai pentru ca acum să nu fie considerat “omul lor” care  îi va promova  impreună cu  tinerii noi apăruţi pe blog. Acest moment se pare că a fost luat în calcul de ceva timp….. Au apărut postări noi, în care apar  tineri studenţi ce au (s-au nu) câte ceva de spus. Cei care vor posta în continuare se pare ca sunt “deăia”. În zona de unde provin eu cuvântul deăia sună…….. urât. Oare Blaga şi şleata lui de cocalari chiar să fie deăia? Un lucru e cert însă, fostul deţinător al blogului lucrează rafinat creând impresia că e oaie când de fapt e lup. În ceata lupilor din judeţ.

31
Lasă un răspuns

30 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
23 Comment authors
newest oldest most voted

Asa da articole, nici autorul nu cred ca intelege ce a scris :))

clark

UNDE L-ATI GASIT PE BOUL ASTA ,OAMENI DRAGI?

din moment ce Calin s-a gandit la noi, ma gandesc ca fiecare din noi avem ceva de spus…nu? ca nu e poate de interes cum erau articolele lui Calin, asta e partea a doua.welcome pe pod dar grija la gramatica

Marius

Dude..tu ai înțeles ce ai scris?:)) cât de trist trebuie să fi ca sa scri așa?

Auzit-am ca greselile gramaticale ar fi un semn distinctiv al autorului respectiv.

Probabil domnul Dani e frustrat, ca pe vremea lui nu era atat de multa libertate de exprimare. Si din cate imi amintesc, a ramas cu sechelele acelei “epoci de aur”. Securitatea e pe urmele tale! hahahhaha

sebi

Cred ca tipul asta vrea sa spuna ceva si prea putin se prind,Hipoclotamilor!

calin blaga

:)) Eu m-am amuzat teribil. Sunt curios daca stie cineva cine e patronul blogului… Cat despre restul, barfe de Sibiu. Le aud si eu si nu pot decat sa rad :))

ricu

Cred ca dintre toti care au postat pana acum baiatul asta cu sechele are cat de cat ceva de spus in rest……….trist!Dar pentru
Blaga nimeni nu poate baga mana-n foc!

ion

Spune ceva,dar nu spune tot si o mai da si relativ.Sa fie cine ma gandesc eu?

Dani

Spune ceva dar nu spune tot si o da relativ.Sa fie cine cred eu?

ion

DANI e un cod sau vrea sa para mai misterios si de fapt e colegul lui Blaga?!

Fabi

Hahahhaa, misto!

Transira

Sigur ca da. Carabulea o sa cumpere troleibuze si eu o sa fiu directorul Asocierii Transmixt-Tursib.

Monser, esti tare! Ai stofa de jurnalist! Keep walking…

Monser, esti tare! Ai stofa de jurnalist! Keep walking…
(treaba asta cu asteptarea ma omoara)

@clark
Pentru simplu fapt ca faci pe cineva BOU fara a argumenta denota faptul ca te-ai privit in oglinda cand ai postat comentariul. Parerea mea!

@sebi
Daca ar incerca sa fie o idee mai concis…as fi de acord cu tine!

In sfarsit un post care se apropie de stilul normal al Podului;
felicitari autorului!

Degeaba il criticati, ca ortografia, ca alea! Macar ai ce citi, nu posturi despre ce melodie draguta am gasit eu hai sa pun un youtube si cu asta basta! Parca devine un fel de caiet “oracol” cum era moda pe vremuri, doar ca a evoluat: nu mai lipim cu scoci pozele artistilor, filmelor pe caietelul frumos colorat, ci dam direct copy paste de la o pagina la alta!

@Dani
Ma faci sa rad; nu e…esti doar paranoic/a.

Dani

Sa fie Dani Suptirel?Atunci dc ar scrie el asa ceva despre prietenul sau Blaga?E o cacealma?Misto?Oricum INTERESANT!

ion

Cred ca e o prosteala ce pare interesanta pt unii.

dreamwind55

Rank-ul, rank-ul! vizitele! Cati am online? Ce interesant e sa te arunci acum asupra fostului proprietar al blogului! Ce progresist si independent!
@ studentperole are dreptate. Postul cu “dragutul” de Johny Depp si “urata aia” chiar ca nu isi are locul aici. O fi postul asta o cacelama sau nu, dar macar starneste ceva, orice.

OTV

Senzational!!! Blaga este Al Capone al Sibiului pentru ca are capul mare!!!

jean

Mare si tare!Dar ca are ceva in el fata de ….altii!Semneaza JEAN

cassy

Asta cu seful mafiei e de tot rasul! Blaga se pare ca a stiut ce sa aleaga pentru viitorul blogului

yamgiliu

BA DA VOI CHIAR ASA PROSTI SUNTETI?

ctretzu

Asa da postari! Bv mai cine-ai fi!Sa fi tu!

limba

Blaga asta ba e mafiot, ba e jurnalist, ba e…..la baie mai!

Litu

Cine a scris porcăria asta?